Lasiterassi laajentaa ja uudistaa kotisi

Piha

Lasiterassit, lasitukset ja patiot tuovat helposti viihtyisää ja käyttökelpoista lisätilaa kotiisi.

Miltähän sinun kotisi näyttäisi, jos sen jatkeena olisi terassi? Haaveile ja suunnittele vapaasti, sillä jokaiseen kotiin, taloon ja mökkiin on olemassa sopiva terassiratkaisu.

Joskus pelkkä lasitus valmiille terassille riittää suojaisan tilan luomiseen. 

Jos haluat laajentaa terassia tai kokonaan uuden lasiterassin, se syntyy liimapuu- tai alumiinirungolla ja lasikatolla.

Viihtyisyyttä lisäävät laadukkaat terassilämmittimet viileinä iltoina ja aurinkosuojaverhot, jotka estävät häikäisyä ja paahdetta.

 

↑ Ennen ja jälkeen: Taloon saatiin runsaasti lisätilaa lasiterassilla. 

 

↑ Ennen ja jälkeen: Rintamamiestalo sai lasikatolla pienen laajennuksen. Lasitukset tuovat lisätilaa ja suojaavat talon rakenteita.

Terassikausi jatkuu ympäri vuoden

Lasitetulle terassille tai patiolle voi kattaa tunnelmallisen illallisen tai aamiaisen auringon nousun äärelle. Siellä voi istuskella ja nautiskella rennosta oleilusta, vaikka illat olisivat jo viileitä. Terassikausi pitenee lasituksen ansiosta monella kuukaudella: voit nauttia terassistasi ympäri vuoden. 

Lasien suojissa pysyy piilossa sateelta, tuulelta ja itikoilta, ja myös kalusteet säilyvät kunnossa eikä niitä tarvitse siirtää talvisäilöön. Lukollisella lasiterassilla voi säilyttää turvallisin mielin esimerkiksi leluja ja pyöriä. 

Rakentamalla lasitetun terassin saat nostettua kotisi arvoa – tuleehan sinne lisää käyttökelpoista oleskelutilaa. Monikäyttöistä tilaa voi hyödyntää arjen elämään ja yhtä lailla juhlahetkiin, joita sadekaan ei pääse pilaamaan.

 

↑ Ennen ja jälkeen: Tämä ravintola tarjoaa nykyisin viihtyisää katettua lisätilaa asiakkailleen.

 

↑ Ennen ja jälkeen: Kerrostalon alakertaan tehtiin lasituksella oma lisähuone.

Yksilöllisesti mittatilauksena

Tähtiterassit tekee terassit yksilöllisesti mittatilauksena ja avaimet käteen -palveluna. Asennuksia tehdään ympäri vuoden, ja työn osuuden voi vähentää kotitalousvähennyksenä.


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lasikatto lasiterassi lasitettu terassi patio terassi Tähtiterassit

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: