MAINOS

Lasitus pidentää terassikautta

Piha

Jaa sosiaalisessa mediassa

Jos lyhyttä suomalaista terassikautta haluaa pi- dentää, kannattaa harkita terassin lasittamista. Lumonin Anssi Keskisaaren mukaan lasituk- sesta on hyötyä myös talvella, sillä se suojaa te- rassi- ja seinärakenteita sekä vähentää talon läm- mityskustannuksia. Terassikalusteetkin voidaan jättää talvehtimaan lasituksen suojaan.

Lumonin valmistamien terassien rungot ovat alumiinia ja lasiosat, niin katto kuin seinätkin, karkaistua lasia. Keskisaari kertoo, että lasituksia saa puitteellisina ja puitteettomina. Puitteiden väri on vapaasti valittavissa. Lasitukseen voi- daan valita sarana- tai liukuovet. Täksi suveksi Lumon on tuonut markkinoille puitteettoman ja yksikiskoisen terassilasitusmallin, jossa lasit voi- daan niputtaa toisiinsa kiinni.

– Pystymme muokkaamaan lasituksen ilmettä talon tyyliin sopivaksi oli rakennus sitten 1920- tai 2000-luvulta. Käymme asiakkaan luona suunnittelukäynnillä ja annamme samalla tar- kan tarjouksen toteutuksesta, Keskisaari kertoo.

Lähes kaikki Lumonin asiakkaat tilaavat la- situksen valmiiksi asennettuna. Useimmiten myös terassin lattia teetetään Lumonilla. Maa- töistä ja routaeristyksistä vastaa kuitenkin asi- akas. Tuotteiden toimitusajat vaihtelevat 6–8 viikon välillä.

– Meiltä tilatut terassilattiat tehdään yleisim- min puusta kierrepaaluperustuksia käyttäen. Kun lasitus asennetaan oikein ja sitä hoidetaan huolellisesti, sen elinkaari on 40–50 vuotta, Kes- kisaari laskee.

Tuomas Lehtonen

Terassin saa halutessaan avaimet käteen -toimituksena. Kierrepaaluperustuksella toteutettu puu- terassi portaineen sekä alumiinirunkoiset lasikatto ja seinät ovat Lumonin käsialaa.

Terassin saa halutessaan avaimet käteen -toimituksena. Kierrepaaluperustuksella toteutettu puu- terassi portaineen sekä alumiinirunkoiset lasikatto ja seinät ovat Lumonin käsialaa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.