Kaupunkiviljely käyntiin päiväkodissa. Katso video puutarhanhoidon ilosta!

Piha

Kaupunkiviljely starttasi Poutapilven päiväkodissa. Nyt lapset pääsevät istuttamaan kasveja ja seuraamaan niiden kasvua sisäpihan terassilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kampanjan puitteissa lapsille nikkaroitiin kahdeksan neliön kokoista istutuslaatikkoa. Lisäksi lapsille hankittiin pieniä koivupöllejä ja lautoja rakenteluleikkeihin. Mukaan hyvän teon toteutukseen pyydettiin yrityksen paras puutarhaosaaja, joka toi mukanaan peräkärryllisen multaa, mansikan taimia, kukkia, tilliä, persiljaa ja muita hyötykasveja.

Kaupunkiviljely päiväkodissa vain yksi sadasta hyvästä teosta

YIT on toteuttanut 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi lupaamansa 100 hyvää tekoa. Puolentoista vuoden aikana tehdyt hyvät teot ovat auttaneet ja helpottaneet yhteisöjen arkielämää monella tavalla eri puolilla Suomea.

100 hyvää tekoa -hankkeen teot ovat olleet arjen pieniä tekoja, jotka ovat kaivanneet tekijäänsä. Niiden vastaanottajana ovat olleet voittoa tavoittelemattomat yhteisöt, yhdistykset, järjestöt, koulut sekä päivä- tai vanhainkodit.

– Käytännön toteutuksissa on käytetty sitä ammattitaitoa ja osaamista sekä niitä välineitä ja materiaaleja, joita meiltä on löytynyt. Olemme muun muassa korjanneet turvakotien kylpyhuoneita, kunnostaneet partiolaisten kaivon, siirtäneet koululaisten tekemää leikkimökkiä, rakentaneet maastoesteitä sekä panostaneet turvallisuuteen rakentamalla aitoja, luettelee Juha Kostiainen, YIT:n kaupunkikehityksestä ja yhteistyösuhteista vastaava johtaja.

Lisää hyviä tekoja luvassa

Ehdotuksia seuraaviksi hyviksi teoiksi voi tehdä täyttämällä hakemuksen kampanjasivuilla www.yit.fi/100hyvaatekoa.

Sivustolta löytyvät myös ohjeet ja jo tehdyt hyvät teot. Hakemukset käyvät läpi esivalinnan ja toteutuskelpoiset ehdotukset pääsevät äänestykseen. YIT toteuttaa ainakin yhden hyvän teon kerran kuukaudessa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Ei liitettyjä avainsanoja.