MAINOS

Lattiakaivo on tyylikkään kotikylpylän perusta

Kylpyhuone

Lattiakaivo fokukseen. Eheän kylpyhuonekokonaisuuden viimeistely alkaa jo pinnan alta. Perinteinen pyöreä lattiakaivo enää ole ainoa vaihtoehto.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tanskalainen unidrain-lattiakaivo mahdollistaa viihtyisän, turvallisen ja toimivan kylpyhuoneen rakentamisen kaikenlaisissa kohteissa.

Nykypäivänä kylpytiloilta halutaan toimivuuden lisäksi viihtyisyyttä ja ylellistä ilmettä. Moderni lattiakaivoratkaisu mahdollistaa kauniin kotikylpylän rakentamisen sekä isoon että pieneen märkätilaan niin uudis- kuin remonttikohteissa.

Yksinkertaisen kauniit linjalattiakaivot tekevät kylpyhuoneesta eheän kokonaisuuden

Undrain classicline lattiakaivo

Esimerkiksi Unidrain-lattiakaivo asennetaan vesitiiviiksi seinän viereen, joka mahdollistaa suurien ja yhtenäisten laattojen käytön lattiapinnoilla.

”Kylpyhuoneessa vietetään paljon aikaa ja siksi jo suunnitteluvaiheessa on hyvä kiinnittää huomiota ratkaisuihin, jotka lopulta vaikuttavat arjen sujuvuuteen ja viihtyvyyteen. Usein kylpyhuoneen suunnittelussa lähdetään liikkeelle laattojen valinnasta, joissa suomalaiset ovat tottuneet tekemään kompromisseja lattiakaivon muodon vuoksi. Ratkaisujemme avulla jokainen voi saada unelmiensa kylpytilan, joka kestää aikaa”, kertoo Thomas Granberg Purus Oy:ltä.

Patentoitu lattiakaivo tuo turvallisuutta kylpyhuoneeseen

Patentoitu unidrain-lattiakaivo sisältää yhden tai useamman tiivisteenä toimivan pystysuoran seinälaipan, joiden avulla yksisuuntaisen kaadon vaativa pitkulainen lattiakaivo voidaan sijoittaa tyylikkäästi ja täysin vesitiiviisti seinän viereen. Patentoidun muotoilun ansiosta lattiakaivot ovat turvallisia käyttää. Unidrain-linjalattiakaivot ovat Suomessa VTT:n hyväksymiä, ja ne ovat sertifioituja käytettäväksi useamman tunnetun vesieristevalmistajan vesieristeen kanssa.

Linja- ja kulmamallin lattikaivot

ClassicLine tuo kylpyhuoneeseen klassista ja ajatonta muotoilua. Lattiakaivo koostuu kehyksestä ja ritilästä. HighLine-sarjan lattiakaivossa ritilän tilalla on yksinkertainen paneeli, jonka sivuilla olevista kapeista väleistä vesi valuu pois. Molempien sarjojen näkyvät osat on mahdollista yhdistellä itse eri vaihtoehdoista omien mieltymysten mukaan. Lattiakaivoista on saatavilla sekä linja- että kulmamallia, jotka molemmat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kompakti ja huomaamaton kulmamalli sopii erityisesti pienempiin kylpytiloihin.

Ensi kesän Asuntomessuilla Vantaalla on esillä lattiakaivoja ClassicLine ja HighLine -sarjoista.

Undrain linjalattiakaivo kotikylpylään

Lisätietoja: www.purus.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kotikylpylä kylpyhuone lattiakaivo linjalattiakaivo