MAINOS

Lattiat ja seinäpinnat oman tyylin mukaan – kolme erilaista inspiraatiota

Sisustus

Designvinyyliä kylpyhuoneisiin, modernia tyyliä ja klassista vintagea puulattioihin tai kivikuosia vinyylilattiaan – mikä sopii sinun sisustustyyliisi? Lattiat ovat persoonallisen ja näyttävän sisustamisen perusta. Katso upeat kuvat ja inspiroidu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Onko kodissasi tullut aika uudistaa kuluneet tai muuten vain ankeat lattiat? Entä piristäisikö kylpyhuoneen seinää design-kuvioitu vinyylilevy?

Tutustu kolmeen erilaiseen sisustustyyliin, joita parketti-, puuviilu- ja vinyylilattiat sekä design-vinyyliseinät täydentävät. Ne ovat muodikkaita ensi vuonna ja useita vuosia eteenpäin. Laadukkaat lattiat kestävät kulutusta pitkään, vaikka muu kodin tyyli vaihtuisikin. 

Värien harmoniaa & tyylikästä uskallusta

↑Vahva värimaailma kaipaa vastakohdakseen hillityn lattian. Noble Tammi Manhattan on klassinen puulattia, joka kestää ikääntymistä. (valokuvaaja Andrea Papini)

Kodeissa käytetään yhä enemmän erilaisia värejä sekä kylmiä ja pehmeitä pastellisävyjä, jotka sointuvat kauniisti yhteen kermaisten neutraalien värien kanssa. Sisustukseen nostetaan mukaan yksi tai useampi vahva väri korostamaan yksityiskohtia.

Helposti asennettavat puulattiat, klassiset ruutukuosit tai designvinyyli kylpyhuoneessa pohjustavat tämän silmää hivelevän modernin sisustustyylin.

↑Aquarelle Rustic Velvet muistuttaa kalkittua seinää. Yhdessä iQ Surface- ja iQ Megalit -sarjan tuotteiden eri punaisilla sävyillä syntyy energisoiva lopputulos. 

↑Viva-sarjan puuviilulattiat ovat moderneja ja käytännöllisiä sekä helppoja asentaa, eivätkä ole herkkiä painaumille.

Upea persoonallinen kotini

↑Märkätiloja voi elävöittää vinyylipinnalla, jossa on kaunis kuvio. Aquarelle Magnolia Light Grey -seinänpäällyste tuo kylpyhuoneeseen persoonallisen ilmeen.

Omaa persoonaa hellivässä sisustustyylissä valitaan värit, kuviot ja materiaalit täysin omien mieltymysten mukaan.

Kierrätys ja vahva tietoisuus kestävästä kehityksestä merkitsee sitä, että esineet on valittu huolella ja niillä saa mielellään olla oma historiansa. Harmoninen värivalikoima sekä vanhan ja uuden yhdistelmät luovat edellytykset ainutlaatuiselle kodille.

Kuviolliset puulattiat ovat erinomainen perusta persoonalliselle tyylille ja tuovat kotiin luonnetta. Luova sisustaja luo kylpyhuoneeseen henkilökohtaisuutta hyödyntämällä märkätiloihin sopivia vinyylipintoja, joiden kuosit suorastaan heräävät eloon.

 

↑Noble Tammi Soho -lattian klassisen ruutukuosi luo lämpimän ja kutsuvan vaikutelman. Sen ruudut ovat tavanomaista suuremmat.

↑Noble Tammi Art Deco on uusi tulkinta klassisesta hollantilaisesta ruutukuviosta, jonka juuret ovat 1600-luvulta.

Luonnollisen askeettinen

↑Puulattia Prestige White Sand ja pitkät leveät lankut sopivat askeettiseen keittiöön.

Luonnollisuutta korostava sisustustyyli saa inspiraationsa ympäriltämme – luonnosta; pehmeä beigen, kermanvalkoisen ja vaaleankeltaisen värimaailma yhdistyy luonnonmateriaaleihin. Tarkasti valitut hillityt esineet kannustavat rauhallisempaan elämäntyyliin ja tasapainon etsimiseen.

Tätä sisustustyyliä tukee tyylikäs puulattia leveine pitkine lankkuineen tai vinyylilattia luonnollisella kuviolla yhdistettynä beigeen väripalettiin.

  

↑iD Inspiration Breccia Grey -kivilattiassa on luonnollinen kivikuosi, joka korostaa beigeä sävymaailmaa. (valokuvaaja Andrea Papini)

↑Kylpyhuoneen lämmin ja viihtyisä tunnelma syntyy pehmeillä beigen väreillä. Seinän vinyyli on Aquarelle Rustic Velvet Linen.

Lähde ja kuvat: Tarkett

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

parketti parkettilattia puulattia Tarkett vinyylilattia vinyylitapetti