LED-pöytävalaisin säästää sähköä

Talo
Uudet LED-pöytävalaisimet kuluttavat jopa 60 prosenttia vähemmän energiaa kuin perinteiset lamput. LED-valonlähde tuottaa värinätöntä, voimakasta ja lämpimänsävyistä valoa, ilman UV-säteilyä. Lue lisää!

Uusi LED-tekniikkaan perustuva Tulip-valaisin on käytännöllinen ja monipuolinen pöytävalaisin, joka voi auttaa pienentämään sähkölaskua. Valaisimessa on herkästi toimiva säädin, jolla valonvoimakkuus voidaan säätää 60, 80 tai 100 prosenttiin – joten samaa valaisinta voidaan käyttää tehokkaana työvalona ja mielenrauhaa tuottavana yövalona.

LED-valaisin on energiatehokas

LED-valaimet ovat erittäin suosittuja niiden tarjoamien energiansäästömahdollisuuksien vuoksi. Tulip-pöytävalaisimen vain kahdeksan watin LED-lamppu (vastaa 21 wattia perinteisissä valonlähteissä) voi tuottaa 1000 luksin valaistusvoimakkuuden jopa 40 000 tunnin ajan, täysin ilman haitallista UV-säteilyä. Samalla valaisin kuluttaa parhaimmillaan 60 prosenttia vähemmän energiaa kuin tavallinen lamppu.

LED antaa mahdollisuuden uudenlaiseen valaisindesigniin

LED-valaisimen värinätön tekniikka takaa rauhallisen ja lämpimänsävyisen valaistuksen, joka mukautuu sekä tarkkaan työskentelyyn että taustavaloksi. Teknisten ominaisuuksien lisäksi

Tulip-valaisimen muotoilu on minimalistista ja puhdaslinjaista. Valittavana on kaksi värivaihtoehtoa, valkoinen/sininen ja valkoinen/hopea, ja tuotteella on kahden vuoden takuu.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tulip-LED-pöytävalaisin on myynnissä 45 euron suositushintaan.

Valmistaja: ADATA™ Lighting

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU