MAINOS

Lehtipuhaltimet avuksi puutarhaan. Vieläkö haravoit?

Yleinen

Mainos | STIHL-puhallinperhe kattaa yleiskäyttöön tarkoitetuista pienemmistä malleista puhaltimet aina vaativaan ammattikäyttöön. Kannettavat mallit ovat käteviä ja helppokäyttöisiä piha-alueiden ja muiden pienempien alueiden siistimiseen tarkoitettuja puhaltimia.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Suuremmat ammattimallit ovat reppupuhaltimia ja varustettu mm. kompensaattorilla ja moottorin tärinästä eristetyllä polttoainesäiliöllä.

STIHL BR 500 -reppupuhallin

Erittäin hiljainen, mutta silti tehokas reppupuhallin. Varustettu integroidulla äänenvaimentimella, säädettävällä puhallusputkella sekä ympäristöystävällisellä STIHL 4-MIX-Moottorilla. Laite on mahdollista varustaa lisäkahvalla, lonkkavyöllä, rintaremmillä ja litteällä suuttimella.

STIHL 4-MIX-Moottori yhdistää kaksitahti- ja nelitahtimoottoreiden edut. 4-MIX-Moottori on toimintaperiaatteeltaan 4-tahinen, mutta se on kevyt, koska erillistä öljypumppua ja öljysumppua ei tarvita. Huoltotarve on minimaalinen sillä öljynvaihtoja eikä -tarkistuksia tarvitse tehdä. Polttoaineen kulutus on jopa 30% pienempi verrattuna tavallisiin 2-tahtimoottoreihin. Alittaa tiukan eurooppalaisen EU-II päästödirektiivin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lehtipuhallin puutarhakone puutarhakoneet reppupuhallin stihl