MAINOS

Lehtipuhaltimet avuksi puutarhaan. Vieläkö haravoit?

Yleinen

Mainos | STIHL-puhallinperhe kattaa yleiskäyttöön tarkoitetuista pienemmistä malleista puhaltimet aina vaativaan ammattikäyttöön. Kannettavat mallit ovat käteviä ja helppokäyttöisiä piha-alueiden ja muiden pienempien alueiden siistimiseen tarkoitettuja puhaltimia.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suuremmat ammattimallit ovat reppupuhaltimia ja varustettu mm. kompensaattorilla ja moottorin tärinästä eristetyllä polttoainesäiliöllä.

STIHL BR 500 -reppupuhallin

Erittäin hiljainen, mutta silti tehokas reppupuhallin. Varustettu integroidulla äänenvaimentimella, säädettävällä puhallusputkella sekä ympäristöystävällisellä STIHL 4-MIX-Moottorilla. Laite on mahdollista varustaa lisäkahvalla, lonkkavyöllä, rintaremmillä ja litteällä suuttimella.

STIHL 4-MIX-Moottori yhdistää kaksitahti- ja nelitahtimoottoreiden edut. 4-MIX-Moottori on toimintaperiaatteeltaan 4-tahinen, mutta se on kevyt, koska erillistä öljypumppua ja öljysumppua ei tarvita. Huoltotarve on minimaalinen sillä öljynvaihtoja eikä -tarkistuksia tarvitse tehdä. Polttoaineen kulutus on jopa 30% pienempi verrattuna tavallisiin 2-tahtimoottoreihin. Alittaa tiukan eurooppalaisen EU-II päästödirektiivin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lehtipuhallin puutarhakone puutarhakoneet reppupuhallin stihl