Mikä ihmeen lianestojärjestelmä?

Keittiö

Siivousmarkkinoille syksyllä tullut puhdistus- ja lianestojärjestelmä uhkaa laittaa siivoustottumukset uusiksi. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vileda Magical puhdistus- ja lianestojärjestelmä uudistaa siivouksen käytäntöjä muuttamalla siivoukseen liittyviä ajattelumalleja ja siivoustottumuksia. Valmistajan kokoama testiryhmä kokeili tuotteita kaksi viikkoa.

Testiryhmä totesi, että tuotteen käyttö tekee siivouksesta helpompaa, vähentää siivouskertojen tarvetta ja siivoustyöhön tarvittavaa työtä ja aikaa; kylpyhuoneen siivous oli jopa kivaa.

Tavoitteena päästä lianpoistosta lian ehkäisyyn

Tuotteen tavoitteena on kääntää kodin siivoukseen liittyvät ajattelumallit perinteisestä lianpoistosta lian ehkäisyyn. Pystypinnoille levitettävä neste tekee pinnoista vettähylkiviä, jolloin vesi ja sen sisältämä lika ja kalkki eivät tartu niihin. Neste levitetään erittäin ohuella, tähän tarkoitukseen kehitetyllä mikrokuituliinalla, joka samalla pyyhkii käsiteltävän pinnan puhtaaksi.

Lianestojärjestelmä lupaa siistiä jälkeä vähemmällä vaivalla

Vileda Magical lianestojärjestelmä

Vileda Magical -lianestojärjestelmä. Kuva: Vileda

Testaajat totesivat tuotetta käytettyään, että jatkossa viikkosiivouksen voi hoitaa kevyemmin ja harvemmin, sillä lopputulos näkyy pidempään. Siivouksen tarpeen pitäisi vähentyä, koska lian muodostuminen estetään jo ennakkoon.

 

Vileda Magical -puhdistus- ja lianestojärjestelmää testasi Viledan uutiskirjeen tilaajista koottu 20 henkilön ryhmä kahden viikon ajan.

 

Vileda® Magical, SVH 6,90 €.

Lisätietoja: www.vileda.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lianehkäisy mikrokuituliina siivous vileda


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: