Liesikuvun ohjauspaneelilla voidaan ohjata myös ilmanvaihtokonetta

Keittiö

Swegonin Premium -ohjaustekniikkaa käyttävissä liesikupumalleissa on helppokäyttöiset ohjauspaneelit. Liesikuvun lisäksi niillä voidaan ohjata myös saman ohjaustekniikan ilmanvaihtokonetta. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

 Liesikupusarja Swegon Casa käsittää viisi käryt tehokkaasti sieppaavaa kupua.

Niissä voidaan käyttää erilaisia ohjaustekniikoita, joten koko uutuussarja kasvaa yhdentoista kuvun valikoimaksi. Tekniikasta riippumatta kaikkien kupujen ohjaus sujuu kätevästi.

Swegon Premium -ohjaustekniikkaa käyttävissä liesikupumalleissa on helppokäyttöiset ohjauspaneelit. Liesikuvun lisäksi niillä voidaan ohjata myös Premium-tekniikan ilmanvaihtokonetta.

Swegon Casa ILVA -liesikuvut on varustettu muuntajalla. Niiden ohjauspaneeli on samanlainen kuin Premium-kuvuissa, ja niillä voidaan ohjata myös AC-vaihtovirtapuhaltimilla varustettua ilmanvaihtokonetta tai huippuimuria.

Liesikupujen rasvasuodattimet helppo puhdistaa

Teknisen toimivuuden lisäksi liesikupujen suunnittelussa on korostettu käytön helppoutta ja huollon vaivattomuutta. Sileät pinnat samoin kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut rasvasuodattimet on helppo pitää puhtaina. Kupujen valaistuksena ovat huoltovapaat LED-lamput.

Lisätiedot: www.swegon.com/casa

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilmanvaihtokone liesikupu liesituuletin


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: