Liesituuletin poistaa käryt ja täydentää keittiön tyyliä

Keittiö

Erilaisiin keittiöihin on valittavissa erimuotoisia ja -värisiä liesituulettimia, esimerkiksi seinämalli, saarekemalli ja kaapistoon integroitava malli. Kaikilta kuitenkin vaaditaan tehokasta käryjen poistoa, mutta myös esimerkiksi hiljaista ääntä.

Lapetek-liesituuletinmalliston ennestäänkin hyvää kärynkeräystä on tehostettu imutehoa lisäämällä. Uusi moottori on aiempaa tehokkaampi, mikä parantaa laitteiden kestävyyttä ja energiatehokkuutta. Lisäksi liesituulettimet ovat aiempaa hiljaisempia.

Liesituulettimissa tekniset ominaisuudet ovat olennaisia, mutta niiden lisäksi ulkonäkö ratkaisee: jokaiseen keittiöön tarvitaan juuri sopiva mallinsa. Tuuletin tulee keittiössä harvoin samaan kohtaan, sillä yksi tarvitsee seinämallin ja toinen saarekemallin. Kolmas haluaa pitää kaapistorivin ehyenä integroimalla tuulettimen kalusteisiin.

Lapetekilla liesituulettimien ulkonäköä on viety entistäkin linjakkaampaan suuntaan, minkä ansioista ne sopivat yhä paremmin erityylisiin keittiöihin. 

↑Lapetekin liesituuletinmalleihin on lisätty uusia värejä, kuten rst, musta ja valkoinen. 

Riittävästi työvaloa ja pestävä aktiivihiilisuodatin

Liesituulettimien valoteho on entistä parempi: liedelle lankeaa tasainen valo, joka on jopa kaksinkertainen entiseen verrattuna. Jos vähäisempikin valo riittää, valoja voi himmentää kolmiportaisesti.

Kaikkiin malleihin on saatavilla lisävarusteena ekologinen pestävä ja pitkäikäinen Long-Life-aktiivihiilisuodatin. Sen ansiosta puhdistettu ilma voidaan palauttaa huonetilaan silloin, kun laitetta ei kytketä poistohormiin.

Liesituulettimiin on myös saatavilla jatkohormit kupujen väreissä, eli rst, valkoinen ja musta.

Asennuksen helpottamiseksi Lapetekin liesituulettimien mukana tulee helpposäätöinen asennuslista.

↑Lapetekin liesituulettimissa on miellyttävät Soft Touch -kytkimet taustavaloilla.

 

Seinälle asennettavat liesituulettimet omalla moottorillaan

Jona Slim -mallissa on 60 ja 90 senttimetriset laitteet, joiden ajaton ilme sopii sekä moderniin että perinteiseen keittiöön. Slim-muotoilun viimeisteltyä linjakasta ilmettä korostaa etupaneelin ja hormin yhtenäinen kapeampi muotoilu. Säädettävä ajastintoiminto takaa viimeistenkin käryjen poistumisen huonetilasta, kun ruuanlaitto on lopetettu. 

Texaline on 60 senttiä leveä maalaishenkinen malli, joka sointuu kauniisti modernien sileiden keittiöovien kumppaniksi mutta myös perinteisen kehysoven seuraksi. Aktiivihiilisuodattimeksi voi valita kertakäyttöisen vaihdettavan suodattimen tai ekologisemman pestävän ja uudelleen aktivoitavan Long Life -suodattimen.

Uudistunut suosikkimalli huippuimuriohjaukseen

Jona Slim-V -mallin 90-sentin saarekemalli on valkoinen kaunotar. Huippuimuria ohjaavan Jona Slim-X1:n kuvut sopivat yhteen Vilpen 230V/50Hz, 1-vaiheisella AC/EC moottorilla varustetun huippuimurin kanssa tai teknisesti vastaavan tyyppisen huippuimurin kanssa. Jona Slim-X1-kupuja käytetään suoraan keittiössä syntyneiden käryjen poistoon, ei huoneiston ilmanvaihtoon ja sen ohjaukseen. Imutehon ratkaisee pääsääntöisesti huippuimurin teho, hormien halkaisija ja suoruus sekä korvausilman saanti. 

Saarekkeen imutehoiset kruunut

Lapetek Apollo-V on ajattoman elegantti musta liesituuletin, jonka ennestäänkin hyvää imutehoa on lisätty. Uudelleen muotoiltu imualue kiertää koko alaosan ja perimetrinen imutekniikka yhdessä tehokkaamman imutehon kanssa keräävät käryt tehokkaasti pois huoneilmasta.

Jona Slim-V on kaunis 90-senttinen saarekemalli. Tuulettimen mukaan on myös lisätty ohjainpelti, jonka avulla ilma ohjautuu miellyttävästi takaisin huoneilmaan aktiivihiilikäytössä. Jatkohormin avulla Jona Slim-V voidaan asentaa jopa kolmen metrin huonekorkeuteen saakka. 

Kaapistoon piiloutuvat käryn poistajat

Kaapistoon integroitava malli Free 54 on huomaamaton, ja sen ansiosta kaapistorivi säilyy kokonaisena. Ruuanlaitosta syntyvien käryjen poistumista edistää tuulettimen imualueen ulottuminen etureunaan saakka. Huomaamaton ohjauspaneeli tulee viistosti alas kaapiston sisältä, joten valaistujen Soft Touch -painikkeita voi käyttää kumartumatta kaapin alle. Led-valaisimet valaisevat kokkausta tehokkaasti, ja ne voi himmentää ruuanlaiton jälkeen ruokailuhetkeen sopivaksi. 

 

Kevään uutuus, kalusteisiin asennettava Lapetek Trekk on hienovaraisen huomaamaton liesituuletin, josta jää näkyville ainoastaan tyylikäs ulosvedettävä lippa. Trekk-mallia saa mustana ja valkoisena sekä 50 että 60 senttimetriä leveisiin kaappeihin. Astianpesukoneessa pestävät metallirasvasuodattimet poistavat tehokkaasti rasvan ja käryt.

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Free 54 integroitava liesituuletin käryn poisto Lapetek Trekk Lapetek-liesituuletimallisto Lapetek-liesituuletin Lapetek-liesituulettimet liesituuletin liesituulettimet saareke liesituuletin tuuletin

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.lapetek.fi/

Lapetek on keittiötuotteiden tukkuliike ja maahantuontiyritys. Edustamamme tuotemerkit ovat BLANCO ja LAPETEK. Keittiön toimivuuden viimeistelyn takaavat huolella valitut keittiöallas, hana, jätemekanismi, liesikupu, liesitaso ja valaistus.

Lue lisää: Lapetek