Linjakas hyllyjärjestelmä on massiivitammea

Sisustus
Link on muunneltava kotimainen hyllyjärjestelmä, jossa funktionaalisuus kohtaa designin.

Kauhajokelainen pitkät perinteet omaava huonekaluvalmistaja Nurmela esittelee uuden Link –tuotesarjan Tukholmassa helmikuun alussa.

Hyllyjärjestelmä on valmistettu massiivitammesta ja se on saatavilla luonnonvärisenä sekä valkoiseksi tai mustaksi sävytettynä. Link tarjoaa tuoreen näkökulman massiivipuisiin säilytyskalusteisiin. Puu on ekologinen materiaali ja tuo lämpöä ja ajattomuutta kodin sisustukseen. Uuden sarjan on suunnitellut Lahdessa toimiva palkittu suunnittelija Tapio Anttila.

Hyllyjärjestelmä tuo uusia tuulia säilytyskalustemuotoiluun

– Olemme panostaneet entistä enemmän muotoiluun tuotteissamme ja tuore yhteistyömme Tapio Anttilan kanssa lähti heti lentoon uuden Link tuotesarjan myötä. Link:illä on vientipotentiaalia myös kauemmas Eurooppaan. Linkin myötä esittelemme suomalaiseen säilytyskalustemuotoiluun jotain todella uutta, kertoo toimitusjohtaja Jukka Nurmela.

LINK-tuotesarjan suunnittelija, Tapio Anttila

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Sisustusarkkitehti (SIO) Tapio Anttila (s. 1962) on arvostettu muotoilija sekä Suomessa että ulkomailla. Anttilan työkenttä on laaja sisältäen esinemuotoilua, konseptisuunnittelua ja sisustusarkkitehtuuria. Anttila on erityisen kiinnostunut suomalaisesta puusta ja sen työstämisestä modernilla tavalla, perinteitä kunnioittaen. Huonekalusuunnittelussa hän keskittyy funktionaalisiin kodin ja julkisen tilan kalusteisiin.

Anttila on saanut useita merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä palkintoja kuten Good Design Awardin, Green Good Design Awardin ja EcoDesign Awardin ympäristöystävällisestä designista. Vuonna 2012 hänet valittiin Suomessa vuoden huonekalumuotoilijaksi. Hän on osallistunut lukuisiin kansainvälisesti merkittäviin näyttelyihin ja vientihankkeisiin.

Link-hyllyjärjestelmä

Lisätietoja: www.nurmela.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU

46 vuotta sitten perustettu huonekalutehdas Nurmela on perheomisteinen ja sen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla, Kauhajoen kaupungissa. Nurmelan tuotteille on myönnetty suomalainen Design from Finland –merkki.