MAINOS

Lisälämmitin on täytetty ympäristöystävällisellä kasvisöljyllä

Lämmitys

Siirrettävä lisälämmitin on hyödyllinen, kun sää kylmenee yllättäen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Lisälämmitin tuo lisälämpöä nopeasti silloin, kun sitä eniten tarvitaan. Kaba-lämmittimellä saat nopeasti ja helposti lisälämpöä. Lämmitin on täytetty ympäristöystävällisellä kasviöljyllä, joten se antaa miellyttävää lämpöä silloin, kun sitä tarvitaan.

LVI:n valmistama Kaba on siirrettävä, helppokäyttöisellä lämpötilansäätimellä varustettu lämmitin, joka voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan, missä tarvitaan lisälämpöä. Lämmitin on täytetty ympäristöystävällisellä kasviöljyllä, joten se antaa miellyttävää, tasaista lämpöä. Se ei myöskään aiheuta pölynkäryä tai heikennä sisäilman laatua.

Lisälämmitin voidaan siirtää yhtenä yksikkönä

Lisälämmittimen toimitukseen kuuluu pistotulppa, kaapeli ja jalat, joten sitä voidaan myös käyttää yhtenä siirrettävänä yksikkönä. Seinäasennusta varten se voidaan tilata myös seinätelineellä varustettuna. Kabaa voi tietysti myös käyttää lisälämmittimenä harvemmin käytetyissä tiloissa, kuten autotallissa ja askarteluhuoneessa.

Kasvisöljytäytteinen lisälämmitin

Kaba on siirrettävä sähkölämmitin, joka on täytetty ympäristöystävällisellä kasviöljyllä. Se voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan huoneessa.

Kaban hinnat alkavat 190 eurosta.

 

Lisätietoja: www.lviprodukter.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lisälämmitin lämpöpatteri lämpötilansäädin