Liukuovet ja säilytysratkaisut kaikkiin kodin tiloihin

Sisustus

Kun kaikki on järjestyksessä, sujuu arkikin helpommin. Kotimaiset Kabinetti-liukuovet ja säilytysratkaisut auttavat pitämään kodin järjestyksessä.

Addu-teksti

Tarvitsetko liukuovikaapiston eteiseen vai pelkästään uudet liukuovet vaikkapa makuuhuoneen kaapiston ilmettä virkistämään? Oli säilytystarve millainen vain, Kabinetilta löytyy kaikki ratkaisut – helposti ja juuri sinun kotiisi räätälöitynä. Kabinetilla on laaja valikoima erilaisia materiaaleja ja värejä, joista on helppo yhdistellä mieluisa kokonaisuus.

medium_beige_hiilikuitu_1

Säilytysratkaisu omien tarpeiden mukaan

Kun suunnittelet kotiisi tai työtiloihin liukuoviratkaisuja, kannattaa ottaa jo alkuvaiheessa huomioon muutamia seikkoja. Mieti, rajaatko huonetilaa vai tarvitsetko säilytyskaapin? Tilasta kannattaa ottaa tarkat mitat tai pyytää asiantuntijaa ottamaan ne. Pohdi, mitä tavaroita kaapissa tullaan säilyttämään. Kartoita, mitä tarpeita sinulla on säilytystilan suhteen. Tämä helpottaa myyjää tuomaan esiin oikeat varustevaihtoehdot juuri sinun tarpeisiin.

Kaikki Kabinetti-liukuovet valmistetaan  Suomessa laadukkaista raaka-aineista. Liukuovi rakentuu kehästä, peiliosasta ja laakeroiduista pyöristä. Kehän materiaalit ovat alumiinia tai terästä erilaisilla pintakäsittelyillä. Peiliosaan materiaalivaihtoehtoina on runsas valikoima erilaisia melamiineja, laseja, peilejä ja laminaatteja. Liukuovi voidaan jakaa jakolistoilla pystyyn tai vaakaan.

medium_Bild721_RZ_1E

Liukuovissa voidaan yhdistää eri materiaaleja ja eri oviin voidaan valita eri materiaaleja. Pukeutumistilan liukuovissa on hyvä käyttää peilejä ja tilanjakoliukuovissa valoa läpäiseviä materiaaleja. Kun tavaroita halutaan piiloon, ovat liukuovet läpinäkymättömillä materiaaleilla oikea valinta.

Liukuovet ovat parhaimmillaan silloin, kun tilaa on vähän ja normaalit ovet eivät sovi aukeamaan kunnolla. Liukuovien määrä aukossa vaikuttaa tilan käytettävyyteen ja ulkonäköön. Mitä vähemmän ryhmässä on liukuovia, sitä enemmän runkoja saadaan näkyviin yhtä aikaa.

medium_L30

Ideagallerian kuvista löydät ideoita ja vinkkejä omaan liukuovi-projektiisi. Löydä sopivat liukuovet, olitpa sitten uusien tarpeessa, tekemässä uutta tilanjakajaa tai remontoimassa vaatekaapistoa.

Suunnittele oma liukuovikokonaisuus täällä >

Kaikki Kabinetti-liukuovet ja kaapistot valmistetaan Suomessa Polvijärvellä. Kestävät materiaalit ja vuosien tietotaito takaavat kaapistojen ja ovien korkean laatutason. Kabinetti on osa kotimaista Hahle-ryhmää, joka on palvellut suomalaisia koteja jo vuodesta 1964 saakka.


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

liukuovet liukuovi liukuovikaapisto liukuovikaappi peililiukuovi peililiukuovikaappi

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.kabinetti-liukuovet.fi

Kabinetin liukuovet ja säilytysratkaisut soveltuvat kaikkiin kodin tiloihin. Entä jos työtilasi tai vaatehuoneesi olisi liukuoven takana? Tai jos kylpytiloissa tilanjakajana olisi lasinen, valoa läpäisevä liukuovi? Hahle-ryhmä on johtava kotimainen kalusteteollisuuden tarviketoimittaja. Korkealaatuisista tuotteistamme suuren osan valmistamme Suomessa, omissa tehtaissamme. Lisäksi tuomme maahan eurooppalaisten valmistajien tuotteita. Valikoimaamme kuuluvat Kabinetti-liukuovijärjestelmän lisäksi Blum-saranat, Tandembox-laatikot, Metabox-laatikot, liukukiskot ja muut keittiömekanismit. Ryhmän omaa tuotantoa ovat Ecolamin laminaatti- ja massiivipuutyötasot sekä Josadoorin massiivi- ja MDF-ovet.

Lue lisää: Kabinetti liukuovet