Loma-asuntomessut 2014 Kalajoen Hiekkasärkillä – tutustu!

Sisustus
Messualueelle tulee 28 rakennusta neljään erityyppiseen kortteliin. Yhteensä noin 10 hehtaarin messualueella on edustettuina sekä perinteistä loma-asumista että modernimpaa lomarakentamista.

Messukohteet ovat pääosin puusta ja hirrestä rakennettuja loma-asuntoja. Kivipintaa nähdään tehosteina muutamissa kohteissa, päämateriaalina sitä on käytetty kahdessa kohteessa.

Messukohteiden pihoissa huomio kiinnittyy siihen, että mitään istuksia tai puutarhoja uniikille hiekalle ei toteuteta. Näin piharatkaisuissa kunnioitetaan olemassa olevaa luontoa. Ainoa istutettavaksi hyväksyttävä kasvi on meriheinä eli nykyinen rantavehnä.

Rakennustyöt ovat tällä hetkellä täydessä vauhdissa

Loma-asunnot sijaitsevat Aurinkolammen rannalla ja useasta kohteesta on merinäköala. Metsäkorttelissa nähdään rakennustavaltaan perinteistä suomalaista, mutta myös kalajokelaista loma-asumista. Vastapainoa näille asunnoille tuovat näköalakorttelin kaksikerroksiset modernit talot. Lisäksi lammenrannassa sijaitsevilla loma-asunnoilla on ollut mahdollisuus erillisen rantasaunan rakentamiseen.

Yksityisiä loma-asuntoja ja huoneistohotelli

Lähes kaikissa messukohteissa on mukana yksityinen perhe ja talotehdas/arkkitehti. Tulevista loma-asuntomessukohteista kuusi on tulossa myyntiin ison huoneistohotelli Villa Meritähden vielä vapaina olevien asuntojen lisäksi. Huoneistohotelli Villa Meritähden erityisenä valttina ovat ilta-aurinkoon avautuvat asuntojen levyiset terassit. Yhteensä kohteeseen valmistuu 18 asuntoa, joista 13 on tässä vaiheessa myyty.
 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Suomen Asuntomessujen ja Kalajoen kaupungin järjestämät messut ovat järjestyksessään 11. valtakunnalliset Loma-asuntomessut. Heti juhannuksen jälkeen avautuvat messuportit ovat auki yhteensä kaksi viikkoa, 23.6.–6.7.2014.