Loma-asuntomessut meren tuntumaan Kalajoen Hiekkasärkille

Talo

Loma-asuntomessujen kohteiden rakennusmateriaaleina on käytetty puuta, kiveä ja hirttä. Messuteemoja ovat luonto, terassit ja rantaelämä ainutlaatuista Hiekkasärkkäaluetta kunnioittaen. Lue lisää!

Vuoden 2014 loma-asuntomessujen 28 kohteesta suurimmassa osassa tehdään jo sisustustöitä. Tällä hetkellä rakentamisen painopiste on loma-asuntojen laajoissa terasseissa. Ulkomaalauksiin päästään vasta yöpakkasten hellittäessä. Toukokuun aikana loma-asuntomessut saavat yleisen infrastruktuurin. Kaiken kaikkiaan kohteiden valmiusaste on erittäin hyvä ja kun messuportit avataan 48 päivän kuluttua, kaikki kohteet ovat valmiina messuvieraita varten.

Moderneja loma-asuntoja näköalakorttelissa

Näköalakorttelissa olevien loma-asuntojen muotokieleksi rakennuttajat ovat valinneet modernin arkkitehtuurin. Näissä Särkille rakennetuissa loma-asunnoissa on pyritty hyödyntämään merelle avautuva näkymä. Messualueen toisella puolella on vastaavasti suojaisampia tontteja, joissa on toteutettu hieman perinteisempää suomalaista mökkirakentamista.

– Rakennuspaikkana alue on uniikki, ja on poikkeuksellista päästä toteuttamaan loma-asuntoja meren äärellä sijaitseville hiekkasärkille. Merinäkymästä halutaan nauttia suurilla terasseilla ja terassipinta-alaa onkin ennätyksellisesti enemmän kuin messutalojen huoneistoalaa yhteensä. Messuteemoiksi muodostuivat luonto, terassit ja rantaelämä, Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Pasi Heiskanen kertoo.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Loma-asuntomessut tarjoaa myös ekopuurakentamista

Rakennusmateriaaleina on käytetty puuta, kiveä ja hirttä.

Loma-asuntomessujen kohteiden rakennusmateriaaleina on käytetty puuta, kiveä ja hirttä.

Messukohteissa on rakennusmateriaaleina käytetty puuta, kiveä ja hirttä. Ekopuurakentamista esitellään Kalajoella kahdessa kohteessa (kohteet 13 ja 3).
Sisustukset on toteutettu vahvasti skandinaavisen vaaleasti, mutta mukaan mahtuu myös väreillä ilottelevia kohteita. Sama pätee osittain myös saunoihin, joiden materiaaleissa on käytetty paljon lämpökäsiteltyä puuta, mutta värityksen ääripäät ovat pikimusta ja täysin vaalea.

Messutaloissa nähdään monin eri materiaalein toteutettuja erikoispintoja, kuten paikan päällä tehtyjä tehostemaalauksia, erilaisia kivipinnoitteita sekä puunpintoja niin käsiteltynä kuin raakapintaisenakin.

Neljä erityyppistä korttelia tulevat tarjoamaan messukävijöille erilaisia elämyksiä. Alueelle mahtuvat tyylikkäästi rinnakkain sekä perinteinen pitkänurkkainen hirsirakentaminen että täysin moderni tapa rakentaa.

Loma-asuntomessut Kalajoella 23.6.-6.7.2014.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja: www.asuntomessut.fi/kalajoki-2014

Loma-asuntomessut Hiekkasärkille meren tuntumassa.

Loma-asuntomessut rakentuvat kalajoen Hiekkasärkille meren tuntumaan.