Lopeta kaivaminen! Maaruuvi säästää aikaa ja rahaa

MökkiPihaTaloYleinen

Maaruuvilla vältetään rakentamisessa mm se, että nurmikko tai pihapäällyste hautautuu valuun tai betoniin. Jos sinulla on esimerkiksi mukulakiviä, poistat vain kivet joiden kohdalla ruuvin tulee olla ja poraat ruuvin sille kohdalle. Maaruuvin voi jopa porata suoraan olemassa olevan puukannen tai asfaltin läpi esiporaamalla 80 mm:n poralla. Tämä säästää luonnollisesti paljon aikaa ja rahaa. Koska perustuksia ei tarvitse valaa, asennustyö voi alkaa välittömästi kun ruuvit ovat paikallaan. Ruuvit voi asentaa maahan joka talviaikaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

1. Mikä on Stop Digging?

Stop Digging on uusi kansainvälinen innovaatio maanrakennuksessa ja markkinajohtaja maaruuvien ja niihin liittyvien sovellusten kehittämisessä, asennuksessa ja myynnissä. Maaruuvien asennus tehdään sertifioitujen asentajien avulla hellävaraisella prosessilla, jossa ei tarvitse kaivaa lainkaan. Tarjoamme vakaan kiinnityspisteen, joka säästää aikaa ja rahaa.

2. Miten maaruuvia käytetään?

Maaruuvit sopivat useisiin eri projekteihin, kuten terasseihin, aitoihin, lipputankoihin, tolppiin, pergoloihin, mökkeihin, varastorakennuksiin, leikkimökkeihin, ajoportteihin, merkkeihin, puiston penkkeihin, ulkorakennuksiin ja muihin ulkotiloissa oleviin rakenteisiin. 

3. Minkä tyyppistä maaruuvia kulloinkin tulisi käyttää?

Maaruuveja ja niihin mukautettuja mittoja on useita erilaisia ​​malleja . Maaperän olosuhteista, kuormituksesta ja projektin tyypistä riippuen päätämme, millaisen maaruuvin kulloinkin valitsemme. Meillä on myös hyvin laaja valikoima sovelluksia ja lisävarusteita ankkuripaikkojen ratkaisemiseksi. Maaruuvi on sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon ja mitat räätälöidään suomalaisten rakennusstandardien mukaan.

4. Mitä tapahtuu, jos maassa on kiviä?

Esiporaamme aina reiän ennen kuin asennamme maaruuvin. Pienemmät kivet tai sora työntyvät syrjään porauksen aikana. Keskikokoiset kivet rikkoutuvat. Jos maassa on suuria kiviä tai jos työskentelemme vuoristoisessa maaperässä, tarjoamme myös erilaisia ​​ratkaisuja. Koulutetuilla asentajillamme on paljon kokemusta kaikenlaisten ongelmien ratkaisemisesta.

5. Miten routa vaikuttaa ruuveihin?

Meillä on vankka kokemus kovalla pakkasella työskentelystä ja olemme todenneet, että maaruuvit kestävät hyvin pakkasta. Ruuvin rakenne on suunniteltu kestämään hyvinki vaikeita olosuhteita, ja ne on suunniteltu käytettäväksi erityisesti pohjoismaisessa ilmastossa. Paikallisilla asentajilla on hyvä aluetuntemus ja kokemusta referenssikohteista.

6. Käykö ruuvissa samat lujuuslaskelmat kuin betonivalussa?

Kyllä! Ratkaisumme tarkoitus on korvata betoniporsaat.
Lujuuslaskelmat ja muut laskutoimitukset voidaan tehdä samalla tavalla kuin betonielementin vastaavat laskelmat. Suurissa projekteissa suosittelemme aina, että saisimme testata kuormituksen varmistaaksemme, että käytämme oikeaa maaruuvia.

7. Millaisia ​​kuormia ruuvit kestävät ?

Kaikki maaruuvit testataan ja niissä on eritelty vetolujuus, työntölujuus ja vaakakuormien kesto. Napsauta tästä linkistä: https://stop-digging.fi/nelja-mallia-eri-pituisina/ ja klikkaa haluamaasi maaruuvia nähdäksesi laskutoimitukset. Nämä laskelmat tehdään normaaleilla peltoalueilla ja ne voivat vaihdella erilaisissa maaperän olosuhteissa. Voimme suorittaa paikallisen testin varmistaaksemme, että meillä on oikeat paikalliset arvot.

8. Sertifioitu?

Maaruuvit on suunniteltu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon ja niiden paksuudet ja pinnoitteet on sovitettu sen mukaisesti. Kaikki maaruuvit on kuumasinkitty ISO 1461 -standardin mukaisesti. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja tuotantolaitoksemme ovat ISO-sertifioituja.

9. Ketkä maaruuvia käyttävät?

Teemme työtä sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Kaikki asentajamme ovat sertifioituja, heillä on ID06 ja sopimusvakuutus.  Stop Digging on suosittu valinta, koska tarjoamme kustannustehokkaan ratkaisun ja yksinkertaistamme asioita asiakkaalle.

10. Kuinka paljon se maksaa?

Meidän konseptimme asennetaan täysin valmiiksi paikan päällä, hinta on per ruuvi. Hintamme vaihtelevat riippuen siitä, mitä maaruuveja sinun on käytettävä projektissasi. Hinnat vaihtelevat myös riippuen siitä, missä maassa olet.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

laituri Maaruuvi ruuvipaalu ruuviperusta Stopdigging! terassi

Julkaisuun liitetty yritys