Lue bloggaajien siivousvinkit – näin saat siivoamalla lisää aikaa perheelle

Sisustus
Lue hyödylliset ja käytännönläheiset siiivousvinkit, joiden avulla saat enemmän aikaa lapselle.

Hyväntekeväisyyskampanja Tunti lisää lapselle innosti tänä vuonna suomalaiset bloggaajat mukaan tekemään hyvää. Bloggaajat kertoivat postauksissaan omista siivouskokemuksistaan ja listasivat monta hyödyllistä ja käytännönläheistä vinkkiä, miten siivoamalla saa enemmän aikaa lapselle.

Bloggaajien siivousvinkit – näin säästät aikaa siivouksessa

1. Tehkää siivouksesta yhteistä tekemistä

”Ensimmäinen ja mun mielestä oleellisin vinkki on ihan ehdottomasti se, että koska siivousta ei millään saa lapsiperhearjesta pois, tehdään siivouksesta perheen yhteistä tekemistä!”
(Mistä on pienet pojat tehty -blogi)

2. Hanki laadukkaat ja tarkoituksenmukaiset välineet

”Mä olen 31-vuotias ja opin tämän vasta nyt. Hyvillä työvälineillä homma hoituu sata kertaa nopeammin. Säästät aikaa (ja hermoja). Mä en sanois tätä, jos tää ei olis totta!”
(Elämänmeno-blogi)

3. Siivoa usein

”Mä itse olen huomannut, että kun siivoaa joka päivä vähän jotain, säästyy niiltä pitkiltä maratonsiivouksilta ja pinttyneeltä lialta.”
(Mistä on pienet pojat tehty -blogi)

MAINOS
MAINOS LOPPUU

4. Älä ota sitä liian vakavasti

”En tiedä teistä, mutta joskus tuntuu, että siivoukseen suhtautuu hieman liian tiukkapipoisesti.”
(Onnistain-blogi)

5. Älä stressaa itseäsi tai muita

”Ole armollinen itsellesi (ja muille): Koita välttää turhaa siivousstressailua.”
(Asikainen-blogi)

6. Tehkää siivouksesta leikki

”Lapset rakastavat sitä, että saavat osallistua aikuisten askareisiin. Miksi et ottaisi lastasi mukaan ja tekisi siivouksesta hauskaa leikkiä? Ei tekisi varmasti kenellekään meistä haittaa laittaa vähän huumoria peliin, ja sen sijaan että siivoaisimme kiireellä otsakurtussa, ottaisimmekin lapsista mallia.”
(Hetkiä-blogi)

Siivousvinkit tekevät nyt myös hyvää

Viledan monivuotinen hyväntekeväisyyskampanja Tunti lisää lapselle innosti tänä vuonna suomalaiset bloggaajat mukaan tekemään hyvää. Bloggaajat kertoivat postauksissaan omista kokemuksistaan ja listasivat monta hyödyllistä ja käytännönläheistä vinkkiä, miten siivoamalla saa enemmän aikaa lapselle. Lue, miten bloggaajien kotona siivous sujuu sutjakammin. Samalla blogit kartuttivat kirjoituksillaan hyväntekeväisyyspottia.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tunti lisää lapselle hyväntekeväisyyskampanja -siivousvinkit