Huomattiin heti, että ontelolaatat ovat yllättävän paljon "kaarellaan". Saatiin työmaapäällikön kanssa puhuttua suunnitelmia läpi. Tiistaina työmaalla kävi myös yksi porrastoimittaja ehdokas katsomassa/kuuntelemassa suunnitelmat läpi ja antamassa omat mielipiteensä. Portaissa ja sillan lopullisessa paikassa on vielä miettimistä. Mutta eiköhän me sille paras paikka löydetä.

Ontelolaattojen "kaaren" suuruus aiheutti päänvaivaa, miten saisimme siihen sillan tukiteräkset?. Entä voisiko se "laskeutua" vielä?

Torstaina oli kaunis ilta. Oli oikein mukava puuhastella raksalla.

Perjantaina oltiin kavereiden synttäreillä Haarajoella. Olivat sitten yllättäin kosteat juhlat. Isännät eivät pihtailleet tarjoilusta, joten varsinkin Terolla oli "ohkainen" olo heti aamusta 🙂 onneksi olo alkoi helpottumaan heti sunnuntaina…

Viikonloppuna laitettiin mestaa saumavalukuntoon, samalla valetaan n. 3 kierrosta harkkoja. Projektipaidatkin tulivat postissa: edestä kaunista ja takaa vielä kauniimpaa. Lauantaiaamu oli ihan ok säätä mutta jo neljän aikoihin alkoikin sitten tulla vettä.

Muutamat naapurustosta ovat aloittaneet jo sisäänmuutot.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, "asumismukavaa passiivitaloa". Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Talon on tarkoitus valmistua vuoden 2009 juhannukseen mennessä. Lue lisää rakentamisen vaiheista alla olevista linkeistä, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.

Villa Unelman tarina jatkuu, lue lisää alla olevista linkeistä!