Mallia ajoleikkureihin autoteollisuudesta
Stigan uusi Primo on pieni ja kompakti ajoleikkuri, joka on suunniteltu kuluttajille, jotka haluavat huolehtia puutarhastaan mutta joiden aika on kortilla. Primo on varustettu viimeisimmillä hienouksilla, jotka tekevät pienen tai keskisuuren puutarhan hoidosta mukavaa työtä.
 
Aivan kuten isommissakin etuleikkureissa, on Primon leikkuulaite sijoitettu leikkurin eteen, jolloin kuljettaja näkee koko ajan mitä on leikkaamassa ja selviytyy helposti kivikkojen, puiden ja puskien ympärystöjen leikkuusta. Etuleikkuulaite on varustettu sekä silppuavalla Multiclip –menetelmällä, että taaksepuhalluksella (Combi). Leikkuuleveys 78 cm ja 9 eri leikkuukorkeutta. Tämä tekee Primosta ideaalin valinnan pienille ja kapeille puutarhoille, joihin isommat ajoleikkurit ovat liian suuria menemään.
Stiga Primo  
Primo on moderni ja helppokäyttöinen puutarhakone. Se on varustettu Stigan 12,5 hv WM
–moottorilla, joka on sijoitettu kuljettajan penkin alle yhdessä akun ja 4-litraisen polttoainesäiliön kanssa. Primo on takavetoinen ja takapyöräohjattu, mikä takaa sille äärimmäisen ketteryyden ja erinomaisen pidon. Urheiluauton renkaita muistuttavat pyörät on varustettu ylitäyttöestolla.
 
Kuljettajan istuin on säädettävissä sekä pituus- että korkeussuunnassa, mikä mahdollistaa mukavan ajoasennon myös pidemmille ihmisille. Primo on varustettu näppärällä hansikaslokerolla ja istuimen alla sijaitsevalla pullotelineellä – on hyvä että käden ulottuvilta löytyy aina jotain virkistävää juotavaa kun työskennellään puutarhassa.
 
Primolla on erinomaiset ajo-ominaisuudet. Sen runko on valettu yhdestä osasta, joka on tehty samasta materiaalista kuin Volvo CX9:n hardtop.
 
Primo on ajoleikkuri, joka todennäköisesti varastaa huomion, muttei vie juurikaan tilaa autotallistasi ja jolla leikatessa saat erittäin vähäisellä vaivalla aikaiseksi upean nurmikon.
 
Lisätietoja: www.stiga.fi