Markiisit ja aurinkosuojaus – katsaus kesän uutuuksiin

Talo

Markiisit ja aurinkosuojaus suojaavat taloa auringonpaahteelta ja sateelta sekä antavat uutta ilmettä talon julkisivulle. Säästät myös energiaa, koska et tarvitse koneellista jäähdytystä. Klikkaa ja tutustu kesän uutuusmalleihin!

Ikkunoiden eteen asennettavan markiisin tärkein tehtävä on varjella asunnon sisätiloja liialliselta kuumuudelta. Auringonvalo ei pääse haalistamaan huonekaluja eikä tekstiilejä eivätkä huonekasvit läkähdy auringonpaahteessa.

Iso terassimarkiisi on tuhansien eurojen sijoitus: hintahaitari on hiukan alle tuhannesta eurosta useisiin tuhansiin euroihin markiisin koosta, teknisistä ratkaisuista ja materiaaleista riippuen. Ikkunoihin asennettavat markiisit ovat pienempiä ja maksavat muutamia satoja euroja kappale.

Tutustu malleihin ja valitse itsellesi sopiva markiisi

Twinstor

Moottorilla kahteen suuntaan samanaikaisesti avautuvien Twinstor-markiisien runkoväri voi olla mikä tahansa RAL-sävy. Kangasvaihtoehtoja on yli sata. Hinnat ovat alkaen 6 000 € varusteista riippuen; markiisissa voi olla esimerkiksi LED-valaistus ja kvartsilämmittimet.

Lisätietoja: www.kaihdinliikesandberg.fi

Apollo Zipline

Vetoketjujärjestelmä Apollo Kaihtimen Zipline-julkisivukaihtimessa parantaa markiisin sivutuulen kestävyyttä (jopa 80km/h). Vetoketjujärjestelmä ja tiivisteprofiili toimivat myös hyönteisverkkona. Moottorikäyttöisen, kooltaan esimerkiksi 1 00 x 1 50 cm kokoisen markiisin hinta on alkaen 730 €.

Lisätietoja: www.apollokaihdin.fi

Kaihdinliike Sandberg Lagune

Suomen vaihteleviin säihin sopivan pergolamarkiisin katto on vesitiivistä kangasta, ja sadevesi ohjautuu sivukanavia pitkin pois. Sivukankaat voi laskea alas, ja niissä voi olla ikkunat. Kaihdinliike Sandbergin Lagune-markiisin hinta koossa 500 x 400 x 250 cm on noin 12 000 €.

Lisätietoja: www.kaihdinliikesandberg.fi

Tamar Polaris

Semikasetti-rakenteen ansiosta Tamar Polaris -markiisi voidaan kiinnittää myös Suomessa tyypillisiin puurakenteisiin. Tampereen Markiisi Oy käyttää saksalaisia, kuituvärjättyjä polyesterikankaita. Kuva on Vuoreksen asuntomessualueelta Tampereelta. Suositushinta moottorikäyttöiselle markiisille, jonka leveys on 500 cm ja ulottuvuus 300 cm on 2 650 €.

Lisätietoja: www.tamar.fi

Sunsystems-terassimarkiisi TM500

Markiisin rungon vakiovärit ovat valkoinen, harmaa ja musta. Akryylikangasvaihtoehtoja on yli 150. Sunsystemsterassimarkiisin maksimileveys on 7 ja maksimiulottuma 4 metriä. Kuvan markiisin koko on 600 x 300 cm. Markiisiin saa moottori- tai veiviohjauksen. Moottoroidun markiisin suositushinta on 2 550 €. Alas laskeutuva etukangas on lisävaruste, 560–740 €.

Lisätietoja: www.sunsystems.fi

Weinor Cassita –kasettimarkiisiTäyskoteloitu terassimarkiisi Weinor Cassita sopii pienille ja keskikokoisille terasseille. Markiisin kallistuskulmaa voi säätää 5 ja 45 asteen välillä. Turun Markiisi ja Peite Oy:n myymä markiisi maksaa 400 cm x 300 cm kokoisena 2 900 €. Lisävarusteena saatavan valokiskon hinta himmentimellä on 990 €, ja kaukosäätimellä ja tehonsäätimillä varustetut kvartsilämmittimet maksavat 840 €/kpl.

Lisätietoja: www.markiisijapeite.fi

Terassimarkiisi Dim300, Arctic-kaihdinKun markiisin kaltevuutta voi säätää ja etuprofiilissa on vedenpoistoura, vesi ei jää makaamaan markiisin päälle. Arctic-kaihtimen terassimarkiisi Dim300 maksaa moottorilla ja kaukosäätimellä varustettuna noin 2 000 € ja käsikäyttöisenä noin 1 400 €. Akryylikangasvaihtoehtoja on yli 200, ja rungon vakiovärit ovat valkoinen, vaaleanharmaa ja musta. CE-merkitty markiisi kootaan Suomessa.

Lisätietoja: www.arctickaihdin.fi

Sunsystems-ikkunamarkiisi IM400


Koteloitu ikkunamarkiisi, jonka maksimileveys on 4,5 metriä. Kuvan markiisin koko on 250 x 80 cm. Rungon vakiovärit ovat valkoinen, harmaa ja musta. Akryylikangasvaihtoehtoja on yli 150. Moottoroidun Sunsystemsikkunamarkiisin suositushinta moottoroituna on 1 090 €.

Lisätietoja: www.sunsystems.fi

Nykykaihdin Marcesa


Marcesa-markiisissa on nivelvarret ja keskipalkki, joka antaa markiisille ryhtiä ja tukevuutta. Kuvan markiisin koko on 700 x 260 cm. Akryylikankaan väri 2255 Zürich. Veivikäyttöi sen markiisin lisävarusteena ovat teleskooppivarsin varustetut tuulitukivarret. Runko polttomaalattua alumiinia, vakioväri valkoinen.Ni velvarsissa on kevlarnauhat. Kuvan markiisin hinta lisävarusteineen on 2 483 €.

Lisätietoja: www.nykykaihdin.fi

Finnkaihdin TM800 –terassimarkiisi


Suurille ja keskisuurille terasseil le sopiva markiisi on täysin koteloitu. Maksimileveys on 7 ja maksimiulottuma 4 metriä. Akryylikangasvaihtoehtoja on yli 150. Kotelon ja mekanismin vakiovärit ovat valkoinen, harmaa ja musta. Kuvan markiisin koko on 450 x 350 cm. Markiisi kaukosäädettävällä moottorilla maksaa 3 760 €.

Lisätietoja: www.finnkaihdin.fi

Tamar Finess


Kahteen suuntaan aukeavissa Tampereen Markiisi Oy:n Tamar Finess -terassimarkiiseissa on Amoflexrunko. Runko on siirrettävissä, ja sen avulla markiisit voidaan helposti asentaa vaikka keskelle pihaa. Amoflex- runkoon kiinnitetyillä markiiseilla voidaan kattaa jopa 35 neliön suuruinen alue. Kuvan markiisit on varustettu Heatlight-kvartislämmittimillä. Kokonaisuuden hinta on noin 7 500 €.

Lisätietoja: www.tamar.fi

Sole Symphony

Markiisiin voi liittää langatonta tuuli- ja aurinkoautomatiikkaa. Kuituvärjättyä akryyliä. Hinta alkaen 1 950 € .

www.kaihdinkulma.fi

Lue myös tietopaketti markiiseista ja aurinkosuojauksesta >


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ikkunamarkiisi markiisikangas terassimarkiisi