Pentax Optio E10
Lomamuistot talteen. Pentax Optio E10 taltioi reissumuistot 6 megapikselin tarkkuudella, 199 € Clas Ohlson.
Casio STR-300
Aina ajoissa? Casio STR-300 herätyksellä ja maailmanajalla – ja voit myöhästyä kaikilla aikavyöhykkeillä, 29,90 € Clas Ohlson.
Samsoniten kaulakukkaro
Rahat jemmaan. Samsoniten kaulakukkaro on matkailijan pelastus taskuvarkailta, 14,90 € Stockmann.

 

..

Delseyn lantiovyöllä varustettu selkäreppu
Tyyliä selkään. Delseyn lantiovyöllä varustettu selkäreppu urbaaniin viidakkoon, 99 € Stockmann.
Snorkkeli ja sukellusmaski
Vedenalaiset ihmeet. Paratiisisaaren kirkkaita vesiä ei lähdetä ihastelemaan ilman snorkkelia ja sukellusmaskia, 24,90 € Biltema.

 

Prismakiikari
Näe kauemmas. Prismakiikarin 6-13-kertaisella suurennuksella näkee kaukaisetkin kohteet, 29,90 € Biltema.
Monitoimityokalu ja taskulamppu
Tiukkoihin paikkoihin. Kompakti monitoimityökalu ja taskulamppu pelastavat reissaajan isosta ja pienestä pulasta, 9,95 € Clas Ohlson.

 

 

Matka-apteekki on loman pelastusfakta: Matka-apteekki kuntoon
Pientä flunssaa ja vatsavaivoja – eikä toilettilaukusta löydy muuta kuin hammasharja? Loma pilalla ja kaikilla paha mieli. Pienellä vaivalla pelastat lomasi. Toimiva matka-apteekki mahtuu pieneen tilaan eikä maksa kuin kympin tai pari. Paketti särkylääkettä auttaa kun päätä jomottaa tai nuhakuume nousee. Imodium on perinteinen ja toimivaksi havaittu turistiripulin oireiden lievittäjä. Strepsils helpottaa oloa jos lentokoneen satasella huutava ilmastointi aiheuttaa kurkkukipua.
Matka-apteekki auttaa myös välttämään ongelmia ennakolta. Käsien puhdistus ennen ruokailua on helppoa geelimäisellä desifiointiaineella, jota ei tarvitse erikseen pyyhkiä tai huuhdella. Aurinkovoiteet ennen ja jälkeen rusketussession suojaavat vaaleaa ja herkkää pohjoismaista ihoa – muista suojata myös huulet, jotka palavat herkästi!