Meikkipeili ja etanolipullo! Näin maaliasiantuntija valmistautuu ulkomaalikauteen

Talo
Sanotaan, että vasara kädessä kaikki ongelmat näyttävät nauloilta. Keväisessä auringonvalossa puolestaan joka paikka tuntuu huutavan maalipensselin kosketusta: talo, vaja, katto, räystäät ja ikkunanpuitteet. Ennen kuin säntäät maalikauppaan, lue miksi maaliasiantuntija kaivaa ensin esiin etanolipullon ja meikkipeilin.

Talon julkisivu kertoo yleensä hyvissä ajoin, milloin se kaipaa huoltomaalausta. Maali haalistuu, ja kun tarkemmin katsoo, alkaa se jopa hilseillä paikoittain irti. Kun pinta näyttää jo samalta kuin talviturkkiaan vaihtava orava, tietää että urakkaa on siirretty jo ihan riittävästi.

Onneksi kevät on jo eteisessä ja kesäkin ovella. Tulossa on parhaat ulkomaalauskelit. Mutta kuka muistaa, millaisella maalilla talo viimeksi maalattiin? Sävystäkin löytyy perheessä useampi mielipide ja naapurista pari lisää. Mikä eteen?

Ulkomaalaukseen liittyy asioita, joissa kannattaa kysyä asiantuntijan mielipidettä. Esimerkiksi Värisilmän Maalitohtori käy tarvittaessa myös paikan päällä. Hän selvittää maalityypin ja sävyn sekä tekee suosituksen pintojen pohjatöistä ja maalauskäsittelyistä.

Näin Maalitohtori selvittää maalityypin:

MAINOS
MAINOS LOPPUU

5 hyvää syytä käyttää maaliasiantuntijan apua

Kun käytät apuna maalisasiantuntijaa, varmistat että maalausprojekti lähtee heti oikeisiin uomiin. Tärkeää on onnistunut lopputulos, joka miellyttää silmää ja kestää aikaa. Käänny maaliasiaintuntijan puoleen ainakin näissä asioissa:

  • Et ole varma, minkä tyyppisellä maalilla talosi on aiemmin maalattu. Koko maalausprojekti voi mennä pilalle, jos käyttää vääränlaista maalia.
  • Haluat maalata talosi samalla sävyllä kuin aiemminkin, mutta sävyn värikoodi on hukassa.
  • Haluat taloosi uudet värit niin, että talo istuu harmonisesti ympäristöönsä, ja tehostevärit sointuvat hyvin yhteen sekä keskenään että talon päävärin kanssa.
  • Olet epävarma siitä, mitä työvaiheita maalauksessa pitää tehdä.
  • Haluat saada apua maalin menekin laskemiseen ja välttyä turhalta hävikiltä.

Ja lopuksi, miksi Maalitohtori liikkuu työmaalla meikkipeilin kanssa? Katso video!


Vuonna 1953 perustettu Värisilmä on Suomen johtava sisustuksen pintamateriaaleihin erikoistunut ketju. Laaja palvelu- ja tuotevalikoimamme palvelee Sinua sisustus- ja remontointiprojekteissasi.
Parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen!

MAINOS
MAINOS LOPPUU