Mesvac-autotallinovi tekee talosta valmiin

Talo

Mesvacin autotallin ovissa yhdistyvät tinkimätön saksalainen laatu ja viimeistelty design. Ylivertaisesta valikoimasta löydät varmasti omasi. Tutustu uutuuksiin ja viimeistele talosi laadukkaalla autotallinovella ja nykyaikaisilla käyttölaitteilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Aina parasta talollesi

Mesvacin autotallin ovissa yhdistyvät tinkimätön saksalainen laatu ja viimeistelty design. Laaja valikoima nosto-ovia erilaisiin tiloihin; lämpimiin, puolilämpimiin sekä myös eristämättömiä vaihtoehtoja, massiivipuuovia, rulla- ja kippiovia, vaihtoehtoja monenlaisin pintakuvioinnein, ikkuna- ja värivaihtoehdoin. Toimitamme myös porttikoneistoja, joita voidaan ohjata samoilla lähettimillä.

Selaa Mesvacin autotallinoviesitettä > 
Lue lisää kippiovista >
Lue lisää rullaovista >

Katso Mesvac-video klikkaamalla kuvaa

mesvac autotallinovet video

Hyvään oveen kannattaa satsata heti kerralla

Mesvac Oy:n myyntipäällikkö Tapio Hiltusella on 30 vuoden kokemus eri merkkisten autotallinovien myynnistä ja asennuksesta, pääkaupunkiseudun asennuksista vastaavalla Peter Kirjosellakin jo 15 vuodelta.

– Viimeistään asennusvaiheessa huomaa, että Hörmann-ovi on se oikea valinta niin laadultaan kuin viimeistellyn ulkonäönkin perusteella, Peter Kirjonen kertoo.

– Autotallin ovea valitessa tulee kiinnittää huomiota myös siihen, että varaosia on varmasti saatavissa vuosienkin kuluttua ja että ovea on mahdollista lisävarustella myöhemmin mukavuussyistäkin, Tapio Hiltunen muistuttaa.

Arkipäivän käytännöllisyyttä luotettavasti ja turvallisesti

Korkealaatuisilla käyttölaitteilla ja innovatiivisilla ratkaisuilla saadaan huomattavia etuja. Hörmann satsaa tuotekehitykseen jatkuvasti.

Hörmannin patentoima murronesto eroaa poikkeuksellisesti muiden valmistajien ratkaisuista, jotka perustuvat pelkästään siihen, että ovi pysyy lukittuna omalla puristusvoimallaan, myyntipäällikkö Hiltunen kertoo.

– Erityisen paljon kiitosta on tuonut myös kynnyksetön käyntiovi. Vaikkapa kottikärryjen tai polkupyörän nouto autotallista onnistuu helposti avaamatta koko ovea eikä kompastumisvaaraa ole, Peter Kirjonen kertoo.

 
Kynnyksetön mutta silti lämmönpitävä. 

Uutuus: BiSecur-valvontajärjestelmä kaikissa koneistoissa

 

– Uutuutena kaikki koneistot on varustettu BiSecur-valvontajärjestelmällä. Kaukosäätimellä pystyy tarkistamaan, että ovi on varmasti lukossa joutumatta menemään oven luokse. Uudistetut käsilähettimet ovat kooltaan käytännöllisiä ja tyylikkäitä, myyntipäällikkö Tapio Hiltunen kertoo.

Uusitut lähettimet 

 

Nosto-ovella leveämpi kulkuväylä talliin

Vanhempia kippiovia käytettäessä sisään- ja ulosajo on usein tehtävä millimetrin tarkkuudella. Nosto-ovilla saavutettava jopa 14 cm tilavampi läpiajoleveys helpottaa nykyaikaisten leveiden ajoneuvojen ja maastureiden pysäköintiä tuntuvasti. 

365 päivää toimintavarmuutta Suomen vaativissa oloissa

Hörmann autotallinovet vastaavat käyttöominaisuuksiltaan eurooppalaista standardia 13241-1.

Suomen vuodenajat tuovat omat haasteensa ovelle. Esimerkiksi uusi ThermoFrame-karmiliitäntä (lisävaruste) parantaa eristysominaisuuksia vielä entisestään ja auttaa säästämään energiakustannuksia.

– Tiivisteinä käytetään ainoastaan pysyvästi elastisia ja säänkestäviä tiivisteitä kaikilla sivuilla. Haurastumiselta suojattu, 4 cm:n korkuinen muovinen alareuna antaa kestävän suojan mahdollisia ruostevaurioita vastaan, Peter Kirjonen kertoo.

  

Mesvacin kokenut ja sitoutunut henkilöstö on palveluksessasi

Mesvac Oy on vuonna 1977 perustettu perheyritys ja kuuluu Brandt Group Oy, Ltd -konserniin, jonka omistaa Tom Brandtin perhe. Yrittäjyys on ollut suvussa elämäntyönä vuodesta 1905 lähtien, jolloin perheen ensimmäinen yritys perustettiin.

Toimitamme kestäviä ratkaisuja suunnittelusta ylläpitoon ja huoltoon alan laajimmalla tuotevalikoimalla. Kokenut, ammattitaitoinen henkilöstömme sitoutuu palvelemaan asiakkaitaan ajanmukaisella tekniikalla toimintaketjun kaikissa vaiheissa. Pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Kirkkonummen Jorvaksessa.

mesvac ovitaloLisätietoja: www.mesvac.fi

Mesvac Oy
Jorvaksen myllytie 5
02420 Jorvas
Vaihde 010 836 3000 
Sähköposti myynti@mesvac.fi

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.