Vanhasta pommista tehty pöytä Torrancesta, Kaliforniasta löytyy MotoArt-niminen mööpelifirma, jonka havaijipaitaiset omistajat Dave Hall ja Donovan Fell vääntävät krominhohteista design-roinaa vanhoista lentokoneen osista. Raaka-aineeksi kelpaavat niin roottorinlavat ja siivenpätkät kuin vanhat tarjoilukärryt ja toisen maailmansodan aikaisten sotakoneiden ylijäämäpommitkin.
 
MotoArtin kamat ovat räjähtävän maskuliinisia. Firman kärkituote on DC-3:n pystyynnostetusta propellista valmistettu martini table: kiiltoa riittää ja lähes kolmeen metriin kohoava lapa uhkuu testosteronia.
 
Melko äijää on myös lentopommista väännetty pikkupöytä, jossa pomminkärki avautuu ja sisältä paljastuu samppanjajäähdytin! Get bombed!!!
 
Klassisesta Lockheedin matkustajakoneesta kundit ovat blokanneet talteen alumiiniset tarjoilukärryt, jotka on kustomoitu motobaareiksi. Vakiovarustelusta löytyy muun muassa cd-soitin ja radio sekä jääpalajemma. Vaativammalle asiakkaalle on tarjolla DC-9:n motobaari, jossa on lisäksi kolmitiekaiuttimet sekä tupakoitsijalle kätevä savukevarasto.
 
MotoArtin kataloogin high end –osastoa edustavat 1st Class nojatuolit: vanhojen matkustajakoneiden ykkösluokan ylelliset lepotuolit, mukana luonnollisesti tutut miniatyyripöydät miniatyyriruokien nauttimista varten. Ei köyhille!
 
Corvette-tuoli Samoilla vesillä kalastelee High Pointissa, Pohjois-Carolinassa majaileva Racing Furniture, jenkkibilikoita diggailevan sisustajan ikioma ikea ja aivan erityisesti Vette-miesten taivas.
 
Pönäköitä Corvette-nojatuoleja on valikoimissa klassisesta ’53-mallista (punaisella nahalla verhoiltuna, tietty!) uunituoreeseen 50-vuotisjuhlaeditioon asti. Rod-henkiseen kotiin löytyy liekkityyppistä sohvaa ja lepotuolia ja Budweiseria kittaaville NASCAR-ukoille on omat mallistonsa – aivan erityisen tyylikäs on Jimmie Johnsonin nimikkosohva sinisellä nahalla johon on keltaisella kirjailtu Jimmie-Boyn skabanumero 48.
 
Gentlemen, start your engines!!!