Mikä ihmeen uniputki?

Sisustus
Uniputki on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä hektisen vilskeen keskelle. Tutustu!

Helsinki-Vantaan lentoaseman matkustajat voivat nyt levähtää kentällä yksityisyyttä ja rauhaa tarjoavissa GoSleep-uniputkissa.

GoSleep-uniputki on suomalainen innovaatio, joka tarjoaa matkustajalle rauhaa ja yksityisyyttä hektisen lentoaseman vilskeessä. Se on ergonominen, sängyksi muuntuva istuin, jossa matkustaja voi levätä muiden katseilta ja hälyltä suojassa. Käsimatkatavarat saa kätevästi säilöön istuimen alle, ja vedettävä kupu eristää ympäriltä valoa ja ääntä. Istuimesta löytyy pistorasia esimerkiksi kännykän tai kannettavan lataamiseen.

Uniputki Helsinki-Vantaalle ensimmäisenä Euroopassa

Helsinki-Vantaa tarjoaa palvelun ensimmäisenä Euroopassa ja vahvistaa samalla asemaansa maailman uniystävällisimpien lentoasemien joukossa.

– Haluamme tarjota matkustajille mahdollisuuden stressittömään matkustukseen ja lepohetkeen lentojen välillä. Helsinki-Vantaalla on paljon vaihtomatkustajia, jotka ovat saattaneet valvoa vuorokauden putkeen tai kärsivät jet lagista. Uskon, että palvelulle on täällä aidosti kysyntää, Helsinki-Vantaan apulaisjohtaja Heikki Koski Finaviasta kertoo.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Vuonna 2014 kansainvälinen lentoasemien lepo- ja nukkumismahdollisuuksia arvioiva SleepingInAirports.com-sivusto valitsi Helsinki-Vantaan maailman kolmanneksi uniystävällisimmäksi lentoasemaksi.

GoSleep uniputki Helsinki-Vantaa

Vedettävä kupu eristää ympäriltä valoa ja ääntä.

Ensimmäiset asiakaspalautteet lupaavat hyvää

Uniputkia testattiin kentällä jo vuonna 2013 lentoaseman lepoaluepilottihankkeen yhteydessä.

– Kokeilu osoitti, että matkustajat suosivat mieluummin yksittäisiä unimunia kuin isoa lepoaluetta. Uniputket ovatkin herättäneet laajaa kiinnostusta etenkin portilla 18, missä niitä pääsee kevään aikana testaamaan ilman maksua. Asiakaspalautteiden pohjalta jatkojalostamme palvelua entistä käyttäjäystävällisemmäksi, Short Rest Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jussi Piispanen kertoo.

GoSleep-uniputket lanseerattiin matkustajien käyttöön helmikuun 2015 puolessavälissä. Ensimmäiset asiakaskokemukset lupaavat hyvää.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Olemme saaneet palvelusta jo nyt reilusti positiivista palautetta. Se on meille tärkeää, jotta tiedämme, että kehitämme Helsinki-Vantaan asiakaspalvelua oikeaan suuntaan, Koski kertoo.

Helsinki-Vantaalla on yhteensä 19 GoSleep-uniputkea. Saatavilla on myös tyynyjä ja peittoja.

Lisätietoja: www.finavia.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU