Mikä se olikaan…
Ostimme mieheni kanssa ensimmäisen omakotitalon parikymppisinä. Kummallakaan meistä ei ollut juuri puutarhan hoidosta kokemusta mutta innostus oli valtava.
Minä olin jostain kuullut, että raparperistä kuuluu leikata kukkaset pois ja mainitsin siitä miehelleni. Hän lupasi hoitaa asian seuraavana päivänä kun minä olen töissä. Kun sitten illalla tulin töistä etupihallamme oleva vuorenkilpi oli jotensakin "tyhjän" näköinen ja kun sitä lähemmin tutkin huomasin, ettei siinä ollut enää yhtään kukkasta. Sisälle mentyäni mieheni kertoi leikanneensa raparperin kukat niin kuin olimme sopineet. Kysyin häneltä, että mistäköhän ne meidän raparperit löytyy, jolloin hän katsoi minua hölmistyneen näköisenä ja vastasi, että siellä etupihalla ikkunan alla. Yhdessä sitten kävimme katsomassa takapihalla minkälainen on raparperi. ONNEKSI EN PYYTÄNYT HÄNTÄ TEKEMÄÄN RAPARPERIKIISSELIÄ!