Sinituotteen mikrokuitutuotteille ympäristömerkki
Ota ympäristö huomioon myös siivotessasi: Sinituote Oy:n mikrokuituiset mopit ja ikkunanpesimet ovat saaneet Joutsenmerkin.
 
SFS Ympäristömerkintä on myöntänyt Joutsenmerkin Sinituote Oy:n mikrokuituisille mopeille ja ikkunanpesimille. Joutsenmerkin tiukat kriteerit takaavat sen, että tuotteet ovat ympäristöystävällisiä ja laadukkaita. Suosimalla Joutsenmerkittyjä tuotteita kuluttajat voivat vähentää ympäristökuormitustaan, myös siivotessaan.
 
Sini_lapsetMikrokuitutuotteet ovat ympäristön kannalta hyvä vaihtoehto. Siivoamalla mikrokuitutuotteella voit vähentää siivouksessa käytettävien kemikaalien, energian ja veden määrää tavanomaisiin siivousmenetelmiin verrattuna. Joutsenmerkki takaa sen että siivousvälineet eivät sisällä vaarallisia aineita, sekä sen että tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita, kestäviä ja turvallisia puhdistettaville pinnoille.
 
Jatkuvaan tuotekehitykseen, hyviin materiaaleihin ja korkealaatuiseen työhön panostavalle Sinituote Oy:lle Joutsenmerkki on tunnustus pitkäaikaisesta ympäristöystävällisestä työstä.
 
Joutsenmerkki on Pohjoismaiden yhteinen ympäristömerkki. Merkin tarkoitus on opastaa ympäristön kannalta parempiin ostopäätöksiin. Saadakseen Joutsenmerkin on tuotteen tai palvelun täytettävä tiukat ympäristöön, terveyteen ja laatuun painottuvat vaatimukset. Suomessa on myynnissä noin 250 Joutsenmerkittyä tuotetta ja kriteereitä on laadittu noin 65 eri tuoteryhmälle. Lisätietoa Joutsenmerkistä sekä kriteerit mikro-kuituliinoille ja –mopeille löytyvät osoitteesta www.ymparistomerkki.fi.
 
Sinituote Oy on osa SINI-konsernia. Konsernin tärkeimmät tavaramerkit ovat SINI, Lundia, Maria, Rörets, Savu ja Kungs.
Sini_tuotteet  
 
Lisätietoja: