MAINOS

Miksi maalämpö tai ilma-vesilämmitys kannattaa hankkia juuri nyt?

Lämmitys

Syyskampanjaedut niin uutta rakentavalle kuin vanhaa kunnostavalle. Lämmitysremonttiin nyt myös valtiolta tukea – lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Selkeää ja helppoa, huolettomuutta ja säästöjä – NIBE S -sarjan fiksut maalämpöpumput ja ilma-vesilämpöpumppupaketit ovat juuri tätä.

S-sarjan lämpöpumput kätkevät sisäänsä monia arkea helpottavia ominaisuuksia. Ne tarjoavat käyttäjälleen yksinkertaisuutta alusta alkaen. Laitteessa on suuri kosketusnäyttö, missä opastava ohjaus neuvoo käyttäjää tekemään oikeita säätöjä. Sisäänrakennetun wifin avulla lämpöpumppu on helppo liittää nettiin ja voi ottaa käyttöön myUplink etäkäyttöpalvelun, minkä jälkeen lämpöpumpun valvonta ja hallinta on yhtä lähellä kuin älypuhelin, tabletti tai tietokone.

Juuri nyt kannattaa hankkia NIBE S -sarjan lämpöpumppu

Nyt maalämpöpumppuun NIBE S1255, sekä ilma-vesilämpöpumppupaketteihin POLAR ja SPLIT BOX saat kaupan päälle välineitä etähallintaan: Samsung Galaxy Tab A 10.1 4G tabletin nahkakotelossa sekä myUplink Premium -arvosetelin. Edun arvo on yhteensä n. 250 €. Kampanja-aika on 17.8.-20.11.2020. Lue lisää kampanjasta >  Tämän lisäksi kampanja-aikana tehtyihin NIBE Rahoitus -sopimuksiin 6 kk ilman korkoja ja kuluja!

Lämmitysremonttiin voit saada kampanja- ja rahoitusetujen lisäksi valtion tukea, jopa 4000 €. Valittavanasi on ARA:n energia-avustus kodin energiatehokkuuden parantamiseen tai ELY-keskuksen tuki öljylämmityksestä ympäristöystävällisempään lämmitykseen siirtymiseen. Kotitalousvähennyksen voit tehdä remontin työn osuudesta, jos et hae kumpaakaan tukea samaan hankkeeseen. Tutustu vertailuun tukimuodoista >  

NIBE S -sarjan tuotteet ovat omiaan paitsi uuteen taloon, niin myös lämmitysremonttiin. Myös vanhan maalämpöpumpun vaihto on turvallista, sillä NIBE S1255 mallin automatiikka vahtii, ettei energiakaivo pääse jäähtymään liikaa. Lisäksi malleja on pienestä lämmitystarpeesta suureen ja invertteriohjattuina ne säätävät tehoaan tarpeen mukaan.

Järjestelmän täydennys tarpeidesi mukaan

Yksinkertaisuutta S-sarjassa on myös se, että kun liität lämpöpumppuun muita kodin toimintoja, kuten NIBE aurinkosähkön, ilmanvaihdon ja viilennyksen, on koko järjestelmää mahdollista valvoa ja halutessasi myös hallita kätevästi samasta paikasta – joko laitteen näytöltä tai esim. puhelimestasi.

Mahdollisesta toimintahäiriöstä saat heti ilmoituksen myUplinkiin ja sähköpostiisi. Tarpeen tullen sovelluksen käyttöoikeuden voit antaa myös huoltomiehelle, joka voi omalta puhelimeltaan tarkistaa järjestelmän säädöt ja arvot sekä mahdollisen vikakoodin.

Lämpöpumppua ei pidä koskaan valita pelkästään talon neliömäärän mukaan, vaan aina kannattaa pyytää asiantuntijalta kattava mitoituslaskelma, missä otetaan huomioon mm. tarvittava lämmitysenergian määrä, käyttöveden kulutus, mahdollisen nykyisen energiakaivon syvyys sekä erityistarpeet. Mitoituslaskelman saat lähimmältä NIBE jälleenmyyjältä tai lähettämällä sähköpostia: mitoitus@nibe.fi.

Tutustu NIBE S -sarjaan

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilma-vesilämpö ilma-vesilämpöpumppu lämmitysremontti maalämpö maalämpöpumppu NIBE NIBE Energy Systems Oy NIBE S-sarja