MAINOS

Miksi pientalo kiinnostaa? Puuelementti oiva rakennusmateriaali

MökkiTalo

Pientalosta on moneksi. Puuelementtirakenteinen pientalo taittuu tarpeiden mukaan. Mikä parasta, se on kukkarolle sopiva ja muunneltavissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

 Pienet pihamökit kiinnostavat nyt. Niillä voi olla monta käyttötarkoitusta.

Kustannustehokkuus ja rakentamisen helppous on nykykuluttajalle tärkeimpiä asioita talotoimittajaa valittaessa. Asuinrakentamisessa isot omakotitalot ovat taakse jäänyttä aikaa. Nyt halutaan kompakti koti, joka on omanoloinen.

– Asumisen trendit tulevat monesti länsinaapurista ja toinen ilmiö rakentamisessa on, että vanhat asiat tulevat uudestaan, kuten pihasaunat, sanoo Saku Berg, Kokoatalo:stä.

Pihamökki

Pienet pihamökit kiinnostavat nyt. Niillä voi olla monta käyttötarkoitusta. On luksusta tarjota vieraille oma vierastalo joko kaupungissa tai mökillä. Jos on iso tontti, niin pientalot voivat mukavasti tuoda lisätienistiä vuokratulon muodossa.

– Kokoatalon puuelementin ehdoton valtti on se, että neliöitä voi lisätä 2,5 neliötä kerrallaan, tarpeen mukaan, selvittää Berg.

Suomalainen mies saattaa haluta tehdä jotain omin käsin. Tämäkään mahdollisuus ei ole poissuljettu elementtirakentamisessa. Vesikatto ja seinät ovat valmiit kahdessa päivässä. Sen jälkeen tehdään sisätyöt. Ne voidaan tehdä säältä suojassa joko oman käsin tai ostopalveluna.

Korpi tai saari

Vaikeakulkuinen maasto on rakentajalle haaste.

– Koska puuelementit ovat kevyitä ja suht pieniä, ne eivät tarvitse raskasta kalustoa, saati nosturia. Elementit ovat helppo kuljettaa vaikeakulkuiseen maastoon tai saareen, tietää Berg.

Hän lisää, että elementtirakentaminen eliminoi rakennusjätteen tontilla, joka on monasti aikamoinen riesa.

Yksi puuelementti painaa noin 70 kiloa. Sen nostaa kätevästi kolme henkilöä.

Lisätietoja:

KOKOATALO / Oy Salbeg

www.kokoatalo.fi

KOKOATALO on Oy Salbegin rekisteröimä aputoiminimi. Oy Salbeg maahantuo virolaisen Aru Grupp As:n Simplestcabins® korkealaatuisia elementeistä koottavia pientaloja. Kokoatalo tuo maahan myös Aru Gruppin valmistamia suuria puutaloja, ikkunoita, ovia ja portaita.

Aru Grupp As on perustettu vuonna 1993 ja sillä on palveluksessaan yli 170 työntekijää. Aru Gruppin tuotantolaitoksessa on neljä valmistuslinjaa: Ikkunoiden ja ovien valmistusta, portaiden valmistusta, talotehdas sekä liimapuukomponenttien valmistusta. Yhtiön tärkeimmät vientimarkkinat ovat Iso-Britannia, Irlanti, Saksa, Norja sekä Japani. Simplestcabins® on Aru Grupp AS:n rekisteröimä tavaramerkki.

Lähde: Deski.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

elementti elementtirakentaminen elementtitalo mökki omakotitalo pientalo talo torppa


Lisää samasta aiheesta