Miltä kuulostaa LED spotti, jonka lamppu on vaihdettava?

Sisustus

LedStore on kehittänyt nyt led spotin, jonka valaisin moduuli on vaihdettavissa. LedStoren uusi tulokas, ModLed 8W, on valaisin jossa yhdistyvät kaikki irtopolttimon ja kiinteän led valaisimen parhaat puolet: Et tarvitse aina uutta valaisinta, vaan ModLed moduuli voidaan vaihtaa, kun se tulee tiensä päähän – yli 30 000 käyttötunnin kuluttua.

ModLedillä saat hoidettua valaistuksen kaikkiin tiloihin, joissa tarvitset spottivaloa. Valitse kehykset tarpeen ja sisustuksen mukaan, vaihtoehtoina suunnattava kehys kuiviin tiloihin ja kiinteä kehys, joka käy myös kosteisiin tiloihin. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, mattamusta ja mattakulta. Moduuleita saa valonsävyssä 3000K (lämmin valkoinen) ja 4000K (neutraali valkoinen). ModLed valaisin koostuu siis kehyksestä ja moduulista.

ModLedin LED spotti Citizenin led piirillä

ModLed valaisimessa on Citizenin uusin led piiri, jossa värintoistoindeksi (CRI) on huikeat 97! Hyvä värintoistoindeksi takaa sen että sisustuksen värit toistuvat sellaisena kuin niiden kuuluukin. 

ModLed spotti on himmennettävissä langattomasti tai perinteisillä pyöritettävillä ensio puolen himmentimillä. Valaisin on erittäin nopea asentaa, sillä siinä on ketjutettava pikaliitin, johon tuodaan suoraan verkkovirta (220V-240V).

ModLed LED spotin kehyksissä uutuusvärinä kulta

Tämä LED spotti on modulaarisuutensa ansiosta monipuolinen. Samaa valonlähdettä, eli moduulia voi käyttää useammissa eri tiloissa pelkästään vaihtamalla kehysmallia. Näin kaikkiin tiloihin saadaan saman tyylinen ja samalla lailla himmenevä valaistus. Kehystä on saatavana kolmen värisenä: mattakulta, mattamusta ja valkoinen. ModLed on LedStoren ensimmäinen valaisin, jossa on kullanvärinen kehys. Kultainen kehys sopii yhteen erityisesti puupaneelin kanssa, ja tuo lisävahvistusta sisustukseen, jossa on käytetty esimerkiksi messinkisiä yksityiskohtia.

ModLed kuiviin ja kosteisiin tiloihin

ModLed-kehyksestä on saatavana sekä suunnattava kuivan tilan malli (IP21), että kiinteä malli, joka sopii kosteisiin tiloihin (IP54). Kiinteässä mallissa valonlähteen edessä on diffuuserina mattavalkoinen akryyli, joka suojaa valaisimen vedeltä ja hajoittaa valon kauniisti. Suunnattavassa mallissa ei ole diffuuseria, minkä vuoksi valaisin antaa hieman terävämmän ja kirkkaamman valon (+650 lumenia), joka muistuttaa hieman halogeenia.


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

led led spotti led-lamppu led-valo led-valot ledi ledit ledivalaistus LedStore

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.ledstore.fi

Puutarhatie 26 A 9

01300 VANTAA

myynti@ledstore.fi

www.ledstore.fi

Avoinna arkisin 8.30-15.00. Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Lue lisää: LedStore Oy