MAINOS

Minkälaisen pintamateriaalin ja sävytyksen sinä haluaisit saunaasi?

Kylpyhuone

Oletko miettinyt, miltä unelmiesi sauna näyttäisi? Cariitin kotimaisesta koivuvanerista puusepäntyönä valmistettu TAIVE-saunamallisto on muotoilultaan skandinaavisen tyylikäs. Keskenään samaa materiaalia olevat TAIVE-lauteet ja -paneelit muodostavat yhdessä linjakkaan kokonaisuuden. Sävytysvaihtoehtoja on useita.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

TAIVE-sauna taipuu moneen sisustustyyliin

Cariitin TAIVE-saunamalliston ja tarjolla olevien värivaihtoehtojen avulla voit toteuttaa juuri sinun sisustustyyliin sopivan saunan ja pukuhuoneen. TAIVE-lauteissa ja -sisustuspaneeleissa käytettäviä pintamateriaaleja ovat punertavan sävyinen Hemlock ja CWP:n tekninen koivuviilu neljällä sävytysvaihtoehdolla. Lauteiden ja paneeleiden pinnat käsitellään Cariitin puusepänverstaalla joko värittömällä tai sävytetyllä Tikkurilan Supi -saunavahalla, mikä suojaa puun pintaa kosteudelta ja pidentää saunan käyttöikää. Vahakäsitellyt saunamateriaalit on myös helpompi pitää puhtaana.

CWP:n tekninen koivuviilu valmistetaan tekemällä massiivisia laminoituja aihioita yksittäin läpivärjätyistä 1,5 mm:n paksuisista koivuviiluista, ja leikkaamalla näistä aihioista edelleen 0,6 mm:n paksuisia viiluja viiluveitsellä. Tällä valmistusmenetelmällä saadaan aikaiseksi tuo kuvistakin erottuva eläväinen pinta. Koivuviilu on luonnolliselta sävyltään hyvin vaalea, ja se voidaan käsitellä joko värittömällä tai sävytetyllä saunavahalla asiakkaan toiveitten mukaisesti. Sävyvaihtoehdot luonnollisen Koivun lisäksi ovat valkoinen Kuura, ruskea Kaarna ja musta Noki. Ideana on sävyttää TAIVE-malliston lauteet ja paneelit yhtenäisen näköiseksi kokonaisuudeksi. Toki eri värisävyillä voi leikitelläkin, valitsemalla lauteille ja paneeleille omat sävynsä. Hemlock-materiaali on itsessään punertavan sävyinen, joten sitä ei ole tapana sävyttää. Hemlock on hyvä pintamateriaali silloin, kun kaipaat saunaasi lämpimämmän sävyistä tunnelmaa.

TAIVE-saunan voit tilata näissä sävyissä:

Hemlock-pintamateriaali on jo itsessään punertavan sävyinen, joten sitä ei ole tapana sävyttää.

TAIVE-sauna on paljon enemmän kuin se perinteinen sauna, johon moni on tottunut. Lähdetään suunnittelemaan yhdessä juuri sinun sisustustyyliisi sopivaa saunaa. Ota yhteyttä Cariittiin!

Cariitti Oy, www.cariitti.fi

Puh: +358 9 2219 040 | myynti@cariitti.com

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

sauna saunan sisustus TAIVE TAIVE-lauteet TAIVE-sauna TAIVE-saunat