Minkälaisen pintamateriaalin ja sävytyksen sinä haluaisit saunaasi?

Kylpyhuone

Oletko miettinyt, miltä unelmiesi sauna näyttäisi? Cariitin kotimaisesta koivuvanerista puusepäntyönä valmistettu TAIVE-saunamallisto on muotoilultaan skandinaavisen tyylikäs. Keskenään samaa materiaalia olevat TAIVE-lauteet ja -paneelit muodostavat yhdessä linjakkaan kokonaisuuden. Sävytysvaihtoehtoja on useita.

TAIVE-sauna taipuu moneen sisustustyyliin

Cariitin TAIVE-saunamalliston ja tarjolla olevien värivaihtoehtojen avulla voit toteuttaa juuri sinun sisustustyyliin sopivan saunan ja pukuhuoneen. TAIVE-lauteissa ja -sisustuspaneeleissa käytettäviä pintamateriaaleja ovat punertavan sävyinen Hemlock ja CWP:n tekninen koivuviilu neljällä sävytysvaihtoehdolla. Lauteiden ja paneeleiden pinnat käsitellään Cariitin puusepänverstaalla joko värittömällä tai sävytetyllä Tikkurilan Supi -saunavahalla, mikä suojaa puun pintaa kosteudelta ja pidentää saunan käyttöikää. Vahakäsitellyt saunamateriaalit on myös helpompi pitää puhtaana.

CWP:n tekninen koivuviilu valmistetaan tekemällä massiivisia laminoituja aihioita yksittäin läpivärjätyistä 1,5 mm:n paksuisista koivuviiluista, ja leikkaamalla näistä aihioista edelleen 0,6 mm:n paksuisia viiluja viiluveitsellä. Tällä valmistusmenetelmällä saadaan aikaiseksi tuo kuvistakin erottuva eläväinen pinta. Koivuviilu on luonnolliselta sävyltään hyvin vaalea, ja se voidaan käsitellä joko värittömällä tai sävytetyllä saunavahalla asiakkaan toiveitten mukaisesti. Sävyvaihtoehdot luonnollisen Koivun lisäksi ovat valkoinen Kuura, ruskea Kaarna ja musta Noki. Ideana on sävyttää TAIVE-malliston lauteet ja paneelit yhtenäisen näköiseksi kokonaisuudeksi. Toki eri värisävyillä voi leikitelläkin, valitsemalla lauteille ja paneeleille omat sävynsä. Hemlock-materiaali on itsessään punertavan sävyinen, joten sitä ei ole tapana sävyttää. Hemlock on hyvä pintamateriaali silloin, kun kaipaat saunaasi lämpimämmän sävyistä tunnelmaa.

TAIVE-saunan voit tilata näissä sävyissä:

Hemlock-pintamateriaali on jo itsessään punertavan sävyinen, joten sitä ei ole tapana sävyttää.

TAIVE-sauna on paljon enemmän kuin se perinteinen sauna, johon moni on tottunut. Lähdetään suunnittelemaan yhdessä juuri sinun sisustustyyliisi sopivaa saunaa. Ota yhteyttä Cariittiin!

Cariitti Oy, www.cariitti.fi

Puh: +358 9 2219 040 | myynti@cariitti.com

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

sauna saunan sisustus TAIVE TAIVE-lauteet TAIVE-sauna TAIVE-saunat

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.cariitti.fi

Cariitti on perheyritys, joka haluaa tuoda kaikkiin tiloihin valoa ja viihtyisyyttä. Valikoimaamme kuuluvat monipuoliset valaistusratkaisut ja kotimaisena puusepäntyönä valmistetut saunan lauteet sekä pukuhuonekalusteet. Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisinvalmistuksesta, ja vuonna 2018 laajensimme valikoimaamme TAIVE-saunamallistolla.
Olemme rakentaneet Espoon Suomenojalla sijaitsevaan myymäläämme näyttelytilat, joissa asiakkaat pääsevät tutustumaan sekä erilaisiin valaistusratkaisuihin että TAIVE-saunamallistoon. Samoissa tiloissa työskentelevät myös 17 työntekijäämme. Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa jokaiselle asiakkaalle yksilöllistä palvelua.
Periaatteemme on aina ollut, että valaistuksessa ei ole kyse vain valon määrästä, vaan myös tunnelman luomisesta. Siksi oli luonteva askel tuoda markkinoille TAIVE-saunamallisto, joka on kehitetty samalla tausta-ajatuksella. Emme tarjoa vain lauteita, vaan autamme asiakkaitamme rakentamaan viihtyisän ja harmonisen tilan, jossa sekä silmä että mieli lepäävät.
Arvoihimme kuuluvat kotimaisuus, jatkuvuus ja ympäristöystävällisyys. Haluamme tarjota asiakkaillemme korkealuokkaisia tuotteita, jotka kestävät aikaa sekä laatunsa että ajattoman muotoilunsa puolesta.

Iloa ja kukoistusta

Muinaisen Kreikan mytologiassa tunnettiin kolme viehätysvoiman ja kauneuden jumalatarta – Aglaia (kirkkaus), Eufrosyne (ilo) ja Thaleia (kukoistus) – joiden tehtävänä oli antaa ihmisille iloa ja viehätysvoimaa. Sulottaret tunnettiin myös Khariitteina.

Cariitin tarina alkaa jo 1940-luvun lopulla, Kari Ruokosen lapsuudessa. Leluja ei tuohon aikaan liiemmin ollut, mutta kaupassa nähty taskulamppu herätti pienen Karin kiinnostuksen. Kuinka jännittävää olisikaan tutkia lampun valokeilan paljastamia salaisuuksia hämärässä metsässä, leikkiä varjoilla pimeässä kellarissa – ja kuinka sama lamppu toisi tarpeen tullen lämpöä ja turvaa. Taskulamppu maksoi 90 penniä, joka oli pikkupojalle pieni omaisuus. Kari säästi yli kahden kuukauden viikkorahansa saadakseni sen, mistä unelmoi.

Myöhemmin valaistuksesta tuli Karille ammatti. Perustettuaan muutaman valaisinyrityksen ja päädyttyään Kirkkonummella toimivan perinteikkään Valaisinpajan toimitusjohtajaksi, hän päätti perheineen ostaa yrityksen. Kun Ruokosen perheestä tuli Valaisinpajan omistaja vuonna 1998, päätettiin myös yrityksen nimi vaihtaa Cariitiksi.

Moni asia on muuttunut vuosikymmenten aikana, esimerkiksi LED-valon kehittyminen on mullistanut maailman ja valaistustekniikan kehitys jatkuu edelleen. Cariitin toiminnan ydin – ainutlaatuiset valaistuselämykset – on kuitenkin säilynyt ennallaan.

Kun moni muu valaisinvalmistaja pyrkii lisäämään valoa kansalle, Cariitti asettaa tavoitteensa korkeammalle. Cariitti haluaa tehdä valoa kauniisti, tyylikkäästi ja viehättävästi. Cariitti tuo ihmisten elämään kirkkautta, iloa ja kukoistusta, aivan kuten antiikin Kreikan sulottaret.

Lue lisää: Cariitti