MAINOS

Lasermittalaitteet ja rakenneilmaisimet turvalliseen remontointiin

Talo

Onko seinään turvallista porata? Mahtuuko uusi sohva sille aiottuun tilaan? Näppärät mittalaitteet remontointiin, nikkarointiin ja sisustamiseen helpottavat remontoijan arkea. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Laseretäisyysmittalaite ja -rakenneilmaisin ovat helppokäyttöisiä apuvälineitä remontointiin ja sisustamiseen. Nyt aiemmin ammattilaisille suunnatut mittalaiteet on tuotu myös aloittelijoiden ja vähän nikkarointikokemusta omaavien kuluttajien saataville. Edulliset ja markkinoiden pienimpiin kuuluvat laitteet ovat aina käyttövalmiina ja niitä on helppo kuljettaa mukana.

Taskukokoinen laseretäisyysmittalaite mittaa luotettavasti jopa 15 metrin etäisyydet

Moni luottaa asuntoaan remontoidessaan ja sisustaessaan metrimittaan tai omaan visuaaliseen arvioonsa. Mittaaminen on kuitenkin tarkkuustyötä: pienikin virhemittaus, ja suunnitelmat ovat pilalla.

Bosch tarjoaa nyt uuden ja helppokäyttöisen laitteen kodin sisustamiseen ja remontointiin. Pienikokoinen ja kevyt laseretäisyysmittalaite PLR 15 mittaa luotettavasti jopa 15 metrin etäisyydet. Laite mahtuu helposti taskuun tai käsilaukkuun ja on siten helppo ottaa mukaan vaikkapa asuntonäyttöön tai huonekalukauppaan.

Kun laitteen kytkin vedetään taakse, mittaus alkaa ja etäisyys kohteeseen näkyy näytössä. Mittaustulos tallentuu kytkimen alta paljastuvaa punaista painiketta painamalla.

Rakenneilmaisin tunnistaa metallin ja sähkön sekunneissa


Rakenneilmaisin havaitsee metallin seitsemän senttimetrin syvyyteen asti ja jännitteelliset sähköjohdot viiden senttimetrin syvyyteen asti.

Porattaessa seinään varovaisuus on valttia. Boschin PMD 7 -rakenneilmaisin on kätevä työkalu metallin ja sähkökaapeleiden havaitsemiseen. Laite toimii vain yhdellä napin painalluksella ja värilliset LED-liikennevalot ohjaavat remontoijaa: vihreän valon palaessa poraaminen on turvallista, keltainen tarkoittaa, ettei poraamista suositella ja punainen ilmaisee, että kyseisessä kohdassa on metallia. Mikäli laite tunnistaa sähköä, punainen merkkivalo vilkkuu ja laite päästää äänimerkin, joka voimistuu, mitä lähempänä havaittu kohde on.

Laite kalibroituu automaattisesti ja on siten on aina valmis käytettäväksi. Rakenneilmaisin havaitsee metallin seitsemän senttimetrin syvyyteen asti ja jännitteelliset sähköjohdot viiden senttimetrin syvyyteen asti. Laite on myös kooltaan kompakti: se painaa ainoastaan 150 grammaa ja on 15 cm pitkä ja 6 cm leveä.
 

PLR 15 -laseretäisyysmittalaite suositushinta on 62,90 €. (sis. 2×1.5 V AAA-paristoa)
PMD 7 -rakenneilmaisimen suositushinta on 52,90 € (sis. 3×1,5 V AAA paristoa)

 

Lisätietoja: fi.bosch.com

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

etäisyysmittalaite lasermittalaite rakenneilmaisin