Tämän päivän tiskipöydän ei tarvitse enää olla se perinteinen kahden altaan pöytä, vaan markkinoilta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.
Franke Active Kitchen
Keittiöaltaat ovat vain pieni osa Franken Active Kitcheniä. Lisävarusteita on joka lähtöön monenlaisista kulhoista erilaisiin ritilöihin ja maustehyllyyn. Tarvikkeet ripustetaan seinälle kiinnitettävään listaan. Active Kitchen -altaan hinta 582 euroa.
Reginox Double L-allas
Pyöreä allas sopii pieneen keittiöön. Otsonin maahantuomassa Reginox Double L-altaassa on mukana puinen leikkuulauta, muovinen huuhtelukulho sekä ritilä. Hinta noin 395 euroa.
Puustellin posliiniallas
Kiiltävänvalkoinen posliiniallas on raikas ja tuo keittiöön häivähdyksen maalaisromantiikkaa. Kuvan allas Puustellilta, hinta 1 415 euroa.

 

Stalan StyleTwin -keittiötaso
Pelkistetyt muodot ja suorat linjat ovat nyt muotia. Kuvassa Stalan StyleTwin-keittiötaso. Esimerkiksi 2 000-millinen pöytä maksaa noin 2 400 euroa.
Smeg-altaat ovat 210 mm syviä
Keittiöallas kulmaan. Italialaiset Smeg-altaat ovat 210 milliä syviä. Niissä on tilaa säästävä koripohjaventtiili. Kaikki kolme kiinnitystapaa ovat mahdollisia: allas voidaan upottaa työtasoon, asentaa huullostekniikalla työtason kanssa samaan tasoon tai kiinnittää alta. Altaan hinta 417 euroa.
Lapetekin BlancoSubline -allas
Värillisiä keittiöaltaita on tarjolla esimerkiksi Lapetekilla. BlancoSubline-altaiden materiaali on Silgranit, jossa on 80 prosenttia graniittia ja 20 prosenttia sidosainetta. Se kestää kuumaa, on helppo puhdistaa eikä naarmuunnu. Kolme kokoa, seitsemän väriä. Alta kiinnitettävien altaiden hinnat koosta riippuen 514–639 euroa.

 

Block-allas
Kierrätysmuovista valmistettu allas ja tiskipöytä kestävät kulutusta, ja pinta voidaan hioa, jos siihen tulee naarmuja. Useita värivaihtoehtoja, keskihinta 400 euroa. Kuvan saarekkeessa on Block-allas. Kokonaisuuden hinta 2 900 euroa, lyhyemmän tason hinta 650 euroa.