Mökki huutokaupataan Asuntomessuilla Lastensairaalan hyväksi

Sisustus
Tiivi huutokauppaa Lastensairaalan hyväksi asuntomessuilla käytössä olevan mökin. Huutokauppasumma lahjoitetaan sellaisenaan Lastensairaala 2017 -hankkeelle.

Muurametalojen valmistama 15-neliöinen mökki on esillä Jyväskylän asuntomessujen ajan Villa Muuramen (kohde 38) pihalla.

Tiivin messumökissä on koko tapatuman ajan tavattavissa ikkuna- ja oviasiantuntijoita. Mökin huutokauppa alkoi maanantaina 28.7. ja se päättyy messujen loputtua sunnuntaina 10.8. kello 24.00.

Muurametalojen valmistaman mökin arvo on noin 10 000 euroa ja se soveltuu hyvin esimerkiksi kesäkeittiöksi tai vierasmajaksi. Kevytrakenteisen, eristämättömän mökin koko on 3 x 5 metriä ja varustukseen kuuluvat avattavat ja kiinteät Tiivi Uniikki -ikkunat kaihtimineen sekä lasitettu ulko-ovi. Mökissä on Ruukin Classic -peltikate sekä sähköliitäntä.

Mökki huutokaupataan Uuden Lastensairaalan hyväksi

Tarkempia tietoja mökistä ja huutokaupasta löytyy Tiivin sivuilta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tukiyhdistys kerää lahjoituksina 30 miljoonaa euroa, joiden avulla Helsinkiin nousee uusi, lasten erikoissairaanhoitoon keskittynyt huippuyksikkö vuoteen 2017 mennessä. Uudessa lastensairaalassa hoidetaan vaikeasti sairaita lapsia ympäri Suomen.

Tarkempia tietoja Lastensairaalahankkeesta.

Asuntomessut ovat auki Jyväskylässä 10. elokuuta saakka.

MAINOS
MAINOS LOPPUU