Monikäyttöinen pressutalli suojaa autot, asuntovaunut, veneet ja pihapiirin koneet

Talo

Helposti koottava pressutalli sopii ympärivuotiseen käyttöön ja tarjoaa lisää säilytystilaa ajoneuvoille, työkaluille sekä muille tavaroille niin kotipihalla kuin kesämökilläkin.

↑ Pressutallien vakiovärivalikoiman lisäksi voit tilata haluamasi värin tallille, esimerkiksi pihapiirin muihin rakennuksiin sopivassa sävyssä. KUVA: Landtek Finland Oy

Kun mietit sopivaa toteutusta säilytys- ja varastotilaksi, suosittu pressutalli on usein mutkaton ja järkevä ratkaisu: edullinen, mittojen mukaan tehtävä talli palvelee vuosikymmenestä toiseen.

Kotimaisen Landtekin pressutallit tunnetaan korkeasta laadustaan, hyvästä muotoilustaan ja kestävyydestään. Asiantuntijoiden avulla tallista saadaan räätälöityä juuri kohteeseen sopiva.  

”Valikoimastamme löytyy malli kaikille maamme lumikuorma-alueille. Valittavissa on useita seinäkorkeuksia ja pituuksia. Mallistomme kapein, 4 metrin levyinen pressutalli soveltuu mainiosti autojen, korkeiden matkailuautojen ja pihakoneiden suojaksi”, kertoo markkinointipäällikkö Risto Inna Landtekista.

”Kuusi metriä leveästä tallista saa erinomaisen paritallin eli autokatoksen kahdelle ajoneuvolle tai venetrailerille.”

Hallien perusvärejä on viisi: vihreä, sininen, punamulta, vaalea harmaa ja tumma harmaa. Myös erikoisvärejä on saatavissa toiveiden mukaan.

Tuuletusta lisäävillä verkkoikkunoilla talliin saa vaivattomasti lisää toiminnallisuutta ja ilmettä. Pressutallien kattoväri on vakiotoimituksessa valkoinen. Tämä on käytännöllinen ratkaisu, sillä valkoinen on ainoa PVC-pressuväri, joka tuo talliin tasaisen valoisuuden.

↑ Tallin vakiovarusteisiin kuuluu käytännöllinen pressuovi. KUVA: Landtek Finland Oy

5 vuoden takuu

Tallien rakennuslupa- tai toimenpidelupatarve vaihtelee paikkakunnittain. Landtekin pressutallimallisto täyttää viralliset rakennusnormit. Hallien mukana toimitetaan rakennuslupaprosesseissa tarvittavat julkisivu-, pohja- ja leikkauspiirrokset sekä tarvittavat lujuuslaskelmat. Mallisto on saanut myös CE-merkinnän vuodesta 2016 alkaen.

”Kuumasinkitty, vahva teräsristikkorunko, tallin pituussuuntaan kulkevat ruodeputket, nerokkaan toimivat pressun kiristyssysteemit sekä tietysti huippulaadukas kotimainen 900 gr/m2 pressumateriaali tekevät halleistamme lyömättömän yhdistelmän”, toteaa Inna.

”Talleillamme on myös 5 vuoden takuu, niin pressuilla kuin myös runkorakenteilla.”

Pressutalli on helppo pystyttää – katso video!

Pitkä käyttöikä ja helppo huolto

Landtek-pressutallien käyttöikä on noin 20-25 vuotta. Tämän jälkeen pressukankaat voi helposti vaihtaa, jolloin talli palvelee vielä toisenkin sukupolven.

Pressutallin vuosittainen huoltotarve on hyvin vähäistä. Kiinteisiin rakennuksiin verrattuna pressutalli ei vaadi rännien tyhjennyksiä, katto- ja ulkomaalauksia, salaojakaivojen tarkastuksia eikä lahovaurioiden korjauksia.

Pressujen ja ankkuroinnin kiinnitys sekä kireyden tarkistus kannattaa tehdä silloin tällöin.   Oven lukitus tulee tarkastaa, jotta tuulisella säällä ovi varmasti toimii.

Tallin katteen pesu kannattaa tehdä sellaisissa olosuhteissa, joissa hallin ympäristössä on pressujen likaantumista aiheuttavaa toimintaa tai puita, joista pressuihin tarttuu esimerkiksi mahlaa tai pihkaa.

↑ 4 ja 6 metriä leveät pressutallit sopivat useimmille veneille. 6 metriä leveässä tallissa jää usein myös erinomaista työskentelytilaa kevätkunnostuksia varten. KUVA: Landtek Finland Oy

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

autosuoja autotalli autoteltta kaarihalli muovihalli pressuhalli pressutalli PVC-halli venehalli venesuoja venevaja

Julkaisuun liitetty yritys

https://landtek.fi/

Landtek Finland Oy on luotettava suomalainen teräsrunkoisten PVC-hallien toimittaja. Yrityksemme juuret ovat maaseudulla, Hämeen Iittalassa. Olemme toimineet menestyksellisesti jo lähes kymmenen vuotta intohimoisena tavoitteenamme tuottaa yhä toimivampia sekä järkihintaisia ratkaisuja ajoneuvojen, koneiden, laitteiden, veneiden, rehujen jne. suojaamiseen ja varastoimiseen.

Lue lisää: Landtek Finland Oy