MAINOS

Mönkijä, se paras työkaveri

MökkiPiha

Trapper on tehokas ja moneen taipuva mönkijä työntekoon ja huvitteluajoon. Valitse itsellesi sopiva menopeli ja tuunaa se tismalleen oikeanlaiseksi lisävarustein.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Särmikkään muotoinen Trapper Chaser on suunniteltu sekä tukevalle että pidemmälle maastorungolle. Sen kyytiin mahtuu kaksi ihmistä, ja tyyppihyväksytty turvallinen istuin tekee mönkijässä matkustamisen mukavaksi.

Työskentely sujuu tehostetun ohjauksen ja tehokkaiden Halogen-ajovalojen ansiosta miellyttävästi. Apuna on myös voimakas sähkövinssi. Tukevat tavaratelineet sekä edessä että takana mahdollistavat isonkin kuorman kuljettamisen.

Trapper Chaserin nopeus rajoittuu sähköisesti 60 kilometriin tunnissa. Sen ajamisen tarvitaan joko mopoauto- tai henkilöautokortti.

Nykyaikainen polttoaineen ruiskutuksella varustettu Trapper-moottori on suorituskykyinen ja työskentelee puhtaasti. Sekä edessä että takana on levyjarrut ja takana myös erillisjousitus, mikä tekee kyydistä tasaista myös epätasaisessa maastossa.

Lisävarustein saa tuunattua oman Trapper-mönkijänsä juuri oikeanlaiseksi itselleen.

↑Trapper Chaser -mönkijä sopii loistavasti sekä huviajoon että työntekoon.    

Monikäyttöinen traktorimönkijä – vaikka nuorelle

Trapper 500 T3b on kahdelle rekisteröity traktorimönkijä, jolla 15 vuotta täyttänyt saa ajaa tiellä mopoauto- tai henkilöautokortilla. 

Se on suunniteltu työkäyttöön esimerkiksi lumenluontiin ja myös vapaa-ajan ajamiseen. Se sopii vaikka koululaisille liikkumavälineeksi.

Trapper 500 T3b -mallissa on vakiona voimakas vinssi, vetokuula, karkeat maastoon ja tielle soveltuvat 26″-renkaat, mikä tekee siitä oivallisen työjuhdan esimerkiksi metsätöihin.

Lisävarustein voit tuunata Trapper 500 T3b:n omia tarpeitasi vastaavaksi.

↑Trapperilla voi taittaa matkoja tiellä, kunhan omistaa mopoauto- tai henkilöautokortin.

Järeä mönkijä tielle ja metsään

Trapper 550 T1b on tilava malli, jonka turvakaarin varjeltuun ohjaamoon mahtuu mukavasti kaksi ihmistä. Ohjaustehostin avittaa ratin kääntämistä rankoissa maatoissa, mutta myös tiellä ajeleminen sujuu mukavasti.

Jämäkkä mönkijä on omiaan moneen työkäyttöön, kuten lumitöihin, maanlevitykseen ja metsätöihin – voimakas vinssi ja kaasujousiavusteinen kippaava lava helpottavat esimerkiksi maatöitä.

546cc-ruiskumoottori on hiljainen ja taloudellinen. Mönkijässä on kytkettävä neliveto ja etutasauspyörästön lukko.

Trapper 550 T1b -mönkijälle on myönnetty kahden vuoden täysitakuu (tai 5 000 km). Se on ammattikäytössä verovähennyskelpoinen.

↑Trapper 550 T1b -malliin mahtuu kaksi ihmistä vierekkäin.

Valitse mönkijääsi sopivat lisävarusteet

Kaikkiin Trapper-traktorimönkijöihin on saatavana erittäin laaja valikoima lisävarusteita.

Peräkärry mönkijään

Laadukas Trapper-peräkärry kaiken merkkisiin ATV- ja UTV-mönkijöihin.

Trapper telasarja (ATV)

Laadukas telasarja Trapper ATV-mönkijöihin.

Tukkikärry mönkijään

Laadukas Trapper-tukkikärry kaikenmerkkisiin ATV- ja UTV-mönkijöihin.

 

 

 

 

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

mönkijä Mönkijä Trailpark Oy mönkijät traktorimökijä Trapper 500 T3b Trapper Chaser