MAINOS

Mustikkamäki-blogi, Voikukka-blogi ja muut Suomen top 10 -puutarhablogit

Piha

Maamme suosituimmat puutarhablogit on jälleen listattu. Ykkössijalle nousi Mustikkamäki -blogi, toisena Voikukkapelto ja kolmantena Min Eden. Tutustu koko top 10 -listaan!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Keskikesän kukkaloistoa ja puutarhanhoidon ihanuutta ja kurjuuttakin voi käydä tutkailemassa Suomen suosituimmiksi rankatuista puutarhablogeista.

Kärkikymmenikköön mahtui tällä kertaa runsaasti samoja blogeja kuin heinäkuussa 2012, jolloin Cision viimeksi koosti blogilistauksen samasta aiheesta. Kärkiblogin tittelin vei kuitenkin nimiinsä uusi listatulokas Mustikkamäki, joka puutarhanhoidon ohella käsittelee postauksissaan mm. sisustusta ja tuunausta. 

Toiseksi listalla sijoittui Cisionin viimevuotisen puutarhablogilistauksen ykkönen Voikukkapelto, jonka laaja-alaiseen aihepiiriin sisältyy Mustikkamäen tapaan myös sisustusta, kirpputoreja ja käsillä tekemisen taitoa. Kärkikolmikon täydensi Min Eden, kauniisti kuvitettu ruotsinkielinen puutarhablogi.

Top 10 -puutarhablogit Suomessa kesäkuussa 2013


Kärkikolmikon täydensi Min Eden, kauniisti kuvitettu ruotsinkielinen puutarhablogi, jonka kuvia ja postauksia on nähtävillä myös Suomelan blogien joukossa blogit.suomela.fi

  1. Mustikkamäki
  2. Voikukkapelto
  3. Min Eden
  4. Saaripalsta
  5. Anun puutarha
  6. Periferialife
  7. Tuijan koti ja puutarha
  8. Mielen lumoa
  9. Marian koti ja puutarha
  10. Villi piha

(Lähde: Cision Finland Oy)

 

Cisionin top-blogit listataan kerran kuukaudessa vaihtuvasta aihepiiristä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

min eden mustikkamäki mustikkamäki-blogi voikukka-blogi