MAINOS

Muumilaakso keittiön tekstiileissä

Sisustus

Muumit nähdään nyt myös kattaus- ja keittiötekstiileissä. Keittiön Muumi-tuotteet on suunniteltu Tove Janssonin alkuperäispiirustusten pohjalta.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Alkuperäispiirustusten vuoksi Finlaysonin keittiötekstiileissä säilyvät Muumi-hahmojen luonteikkaat ilmeet ja kuvitusten omaperäinen tyyli, joka miellyttää myös leikkimielisiä aikuisia.

Muumimamma ja Pikku Myy seikkailevat keittiötekstiileissä

Muumi-kattaustekstiilit tekevät ruoanlaitosta ja leipomisesta hauskempaa. Muumien kanssa ruoka valmistuu rakkaudella. Muumimamma-keittiöpyyhkeissä on harmonista tunnelmaa.

Pikku Myy -kuosista on saatavilla tuotteita sekä vanhemmille kokeille että perheen pienimmille keittiöapureille: kokoessu, patakinnas, patalappusetti, kernitabletti ja lasten kerniessu.


Pikku Myy -kuosista on saatavilla tuotteita sekä vanhemmille kokeille että perheen pienimmille.

Lumimuumi ja Ruutumuumi – syksyn pussilakanakuosit

Muumi-uutuuksia makuuhuoneeseen ovat Lumimuumi- ja Ruutumuumi-pussilakanat. Turkoosinsävyinen Lumimuumi vie talviriehan tunnelmaan. Pastellinsävyinen Ruutumuumi on rauhallisempi ja siinä esiintyvät tutut hahmot: Niiskuneiti, Muumipeikko, Pikku Myy, Haisuli ja Tiuhti. Molemmat mallit ovat saatavilla myös aikuisten pussilakanoina.

Muumit mukana kylpyhuoneessa

Lumi-teema jatkuu myös kylpyhuonetekstiileissä. Lumimuumi- ja Lumimyy-froteet ovat painettuja pyyhkeitä ja sopivat pienen kokonsa ansiosta hyvin käsipyyhkeeksi. Pussilakanoista tuttu Ruutumuumi-kuosi nähdään myös uusissa froteepyyhkeissä.

Lisätietoja: www.finlayson.fi

Myynti: Finlaysonin verkkokauppa, Finlayson-myymälät ja hyvin varustellut jälleenmyyjät kautta maan. Lumimuumi-pussilakanat tulevat myyntiin lokakuun (2013) alussa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

keittiön sisustus keittiön tekstiilit kylpyhuoneen sisustus pussilakana