Muutossa kotini järjestys meni uusiksi. Pääkirjoitus 5-2013

Sisustus

Uusi kotini on pohjaratkaisultaan hyvin erilainen kuin aikaisempi kotini. Väliseiniä ei juuri ole, joten lopputulos on hyvin avonainen ja avara. Siksi huonekalujen ja tavaroiden järjestys muuttui aivan uudenlaiseksi. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Osa tavaroista ei ole vieläkään löytänyt paikkaansa. Lisäksi muuttaessa havahduin siihen, että omistan paljon ylimääräistä tavaraa. Voisin helposti perustaa muun muassa astia- ja keittiötarvikekaupan tai pitää näyttelyn vuosien varrella tekemistäni käsitöistä. Ja urheiluvälineilläkin varustaisin kokonaisen joukkueen. Niinpä päätin tehdä uuden karsintakierroksen ja hankkiutua eroon turhasta tavarasta.

Tämän jälkeen mietin jäljelle jääville tavaroille mahdollisimman toimivan sijoituspaikan. Aloitan raivaamisen keittiön kaapeista sekä laatikoista ja järjestän ne uudelleen. Seuraavaksi pelastan kodin paperit seilaamasta paikasta toiseen. Unohdan epärealistisen haaveeni saada kaikki tavarat ja vaatteet pois näkyviltä kaappeihin ja hankin niitä varten näkyviin jätettäviä koreja, säilytyslaatikoita ja vaaterekin. Tingin hitusen kauneudesta toimivuuden takia.

Matkani kauniin ja toimivan kodin emännäksi on vasta alussa, mutta ainakin toimintasuunnitelma on jo valmis. Rentouttavan kesäloman jälkeen on taas virtaa organisoida sekä kotona että töissä.

Järjestelmällistä kesän jatkoa!

Silja Vesterinen, päätoimittaja
silja.vesterinen@suomela

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

muutto säilytysjärjestelmät säilytysratkaisut säilytystila


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: