MAINOS

Talotehdas hylkää mallistoajattelun – muuttovalmis talo omien toiveiden mukaan

Talo

Muuttovalmis talo uudella tavalla. Kuluttaja valitsee pohjaratkaisun, muokkaa siitä mieleisensä, yhdistää pohjaratkaisuun haluamansa ulkoasun sekä mieleisensä sisustuksen. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Muuttovalmis talo on 2400 perheen valinta vuosittain. Pohjolan Design-Talo panostaa kuluttajan toiveisiin ja luopuu perinteisestä talomallistoajattelusta. ”Talokirjojen ja valmiiksi suunniteltujen mallistojen aika on ohi”, uskoo Pohjolan Design-Talon toimitusjohtaja Saku Sipola.

Uudessa toimintamallissa kuluttaja pääsee suunnittelemaan haluamansa kokonaisuuden itse. Käytännössä omakotitalorakentaja valitsee haluamansa pohjaratkaisun, josta muokkaa mieleisensä ja yhdistää siihen toivomansa ulkoasun sekä mieleisensä sisustuksen. Kahta samanlaista taloa ei enää synny.

Myös esivalituista sisustusratkaisuista on luovuttu

Perinteinen talotehtaan malliston esittelevä talokirja sisältää noin puolisensataa vaihtoehtoa. Nyt pelkästään pohjaratkaisu-ulkoasu -yhdistelmiä voidaan on tarjolla yli 1.000. Asiakaskohtaisen suunnittelun, haluttujen teknisten ratkaisujen ja sisustusvalintojen jälkeen variaatioita on kymmeniä tuhansia.

Myös esivalituista sisustusratkaisuista on luovuttu, jotta kuluttaja voi sisustaa kotinsa haluamallaan tavalla. Asiakas päättää, panostaako laatuun ja näyttävyyteen vai hakeeko mahdollisesti edullisempaa tai pelkistetympää linjaa – vai näiden yhdistelmää sijoittaen merkittävästi itselleen tärkeimpien ratkaisujen laatuun.

Valitse muuttovalmis talo tai sisämateriaaleja vaille valmis talo

Design talo Moderni Käpylä D1 162a

Uudessa toimintamallissa kuluttaja valitsee pohjaratkaisun, muokkaa siitä mieleisensä, yhdistää pohjaratkaisuun haluamansa ulkoasun sekä mieleisensä sisustuksen.

Design-Talon mallissa kuluttaja saa kotinsa paitsi sellaisena kuin haluaa myös haluttuun valmiusasteeseen rakennettuna: muuttovalmiina tai sisämateriaaleja vaille valmiina. Näin omalle sisustusosaamiselle, työnosuudelle tai kaikkein vaativimmille sisustusintohimoillekin on ratkaisunsa.

Oleellista uuden palvelun kannalta on, että Design-Talo toteuttaa asiakkaidensa talot yhdellä päätoteuttajasopimuksella halliten koko rakentamisen ketjun aina myynnistä LVI- ja sähköurakointiin ja viimeiseen listaan asti itse. Tärkeässä roolissa ovat myyjät, ”Kotiräätälit”, jotka ovat erikoistuneet yksinomaan Design-Talojen suunnitteluun ja myyntiin.

Muuttovalmiina taloja myydään noin 2400 vuodessa, mikä on yli kolmannes koko pientalomarkkinoista ja suurin pientalorakentamisen palvelumuoto.

Lisätietoja: www.designtalo.fi

Rakentajan ei tarvitse enää tyytyä kompromisseihin, jolloin kahta samanlaista kotia ei enää synny. Design-Talon uusi toimintamalli antaa omakotirakentajalle yli tuhat pohjaratkaisu-ulkoasuyhdistelmää. Sisustusvaihtoehdot mukaan luettuna vaihtoehtojen määrä nousee kymmeniin tuhansiin.

Kuluttaja valitsee pohjaratkaisun, muokkaa siitä mieleisensä, yhdistää pohjaratkaisuun haluamansa ulkoasun sekä mieleisensä sisustuksen.

Vaikka esivalmistus tapahtuu talotehtaalla, rakennetaan Pohjolan Design-Talon asiakkaiden kodit pitkälti työmaalla, jolloin teknologia ei aseta rajoitteita yksilöllisten toiveiden noudattamiselle.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

muuttovalmis talo omakotitalo pientalo talomallisto