Nahka puhtaaksi ja kiiltäväksi ekologisilla hoitotuotteilla

MökkiSisustus

Lika ja tahrat kuuluvat elämään, mutta ne eivät haittaa, kun käytössä on hyvät puhdistusaineet ja kodinhoitotuotteet. Nahankin saa puhtaaksi, pehmeäksi ja kiiltäväksi oikeilla aineilla, jotka eivät rasita ympäristöä.

Perinteisestä Puhdistuskivestä alkanut OnXOnin tarina on laajentunut kokonaiseksi ekologisten tuotteiden sarjaksi. Kätevä tuotepari on nahanpuhdistustuotteet, ja niille onkin monenlaista tarvetta kotona.

OnXOn Nahkasaippua pesee hellästi takit, vyöt, kengät ja laukut. Sillä saa puhdistettua vaivatta nahkasohvat, autonistuimet sekä moottoripyörä- ja ratsastusvarusteet.

Nahkasaippuan käyttäminen on helppoa: Kostuta sieni veteen ja sipaise siihen pesuainetta purkista. Puristele sientä useita kertoja, kunnes sieneen muodostuu puhdistusvaahtoa. Käsittele puhdistettavat pinnat vaahtoisella sienellä ja pyyhi sen jälkeen kostealla liinalla.

OnXOn Nahkabalsami taas tekee nahkapinnoista kiiltäviä, pehmeitä ja vettä hylkiviä. Se suojaa nahkaa sekä estää sitä kuivumasta ja halkeilemasta. Mehiläisvahaa ja lanoliinia sisältävä balsami ei tahraa, vaan imeytyy nahkaan täysin.

Käytä nahkabalsamia näin: Pyyhi sienellä tai liinalla varovasti purkissa olevan balsamin pintaa ja levitä sitä nahalle ohut kerros kevyesti hieroen ja kiillottaen. Uusi käsittely tarvittaessa parin päivän kuluttua.

    

↑OnXOn Nahkasaippua puhdistaa ja OnXOn Nahkabalsami hoitaa kaikki kodin nahkatuotteet.

Kodin tavaroille ja kalusteille uusi elämä

Likaa kertyy vuosien varrella moneen paikkaan kotona, vaikka kuinka yrittäisi siivota. Kalusteet voivat olla niin täynnä pinttynyttä likaa, että niiden uusiminen vaikuttaa ainoalta mahdollisuudelta. Arjen jäljet tarttuvat myös kausituotteisiin, kuten puutarhakalusteisiin ja ulkogrilleihin. Kiviportaat sammaloituvat ja auton vanteet menettävät kaiken kiiltonsa.

↑Ulkogrillistä tulee kuin uusi, kun sen pesee Perinteisellä Puhdistuskivellä.

Sen sijaan, että korvaisi entisen uudella, sen voi puhdistaa kunnolla: OnXOn-tuotteilla saa pidettyä paikat ja tavarat kunnossa. Monen tarpeellisen esineen elinkaari pitenee, ja samalla säästyy ympäristöä sekä luonnonvaroja.

Perinteinen Puhdistuskivi tepsii kaikkeen hankalaan likaan. Sillä voi käsitellä tummentuneet tiskipöydät, tahraantuneet liedet ja pinttyneet grillit. Myös kivitasot, kaakelit saumoineen, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat, vesikourut ja ulkokalusteet tulevat puhtaiksi. Vaikka Puhdistuskivi on erittäin tehokas, se on ympäristöystävällinen, käyttäjälleen vaaraton ja hajusteeton.

Geelimäinen OnXOn Sappisaippua tehoaa vaikeimpiinkin tahroihin kankaissa, kuten punaviiniin tai sinappiin. Sitä levitetään vaahdotetulla sienellä tahrakohtaan, ja sen jälkeen kangas pestään normaalisti koneessa.

↑On aika puhdistaa terassikalusteet! OnXOn Perinteinen Puhdistuskivi tepsii pinttyneeseen likaan.

Ympäristölle kiltit puhdistustuotteet

OnXOn-sarjaan kuuluu eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita kodinhoitoon ja ammattikäyttöön. Tuotteet on valittu helpottamaan arkea ja pitämään huolta pinnoista, tekstiileistä ja vaatteista. Kaikki OnXOn-tuotteet ovat biologisesti hajoavia, korkealuokkaisia ja riittoisia.

Tässä jutussa tarkemmin esiteltyjen nahkatuotteiden, puhdistuskiven ja sappisaippuan lisäksi kotikäyttöön on tarjolla OnXOn Puhdistusgeeli ja OnXOn Kuivausrumpupallot – ja lisää tuotteita kehitellään koko ajan.

OnXOnin tuotteita ei ole testattu eläimillä, eikä niiden valmistuksessa käytetä geenimuunneltuja ainesosia. Tuotantoprosessissa pyritään kaikin tavoin vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin.

Tuotantoketjun hiilijalanjälki pidetään mahdollisimman pienenä käyttämällä valmistuksessa aurinkoenergiaa yli 70-prosenttisesti. Pesuaineiden tuotannossa noudatetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja, ja kahdella tuotteella on arvostettu EU-ympäristömerkki.

OnXOn-tuotteita myyvät hyvin varustetut päivittäistavara- ja erikoiskaupat sekä useat verkkokaupat. Niitä voi tilata myös maahantuojan verkkokaupasta

OnXOn-sarja auttaa pitämään erilaiset pinnat puhtaana ja edistää tavaroiden pitkäikäisyyttä: esineitä ja välineitä ei tarvitse heittää pois, kun ne voi puhdistaa ja hoitaa ekologisilla tuotteilla.

 

Näin käytät OnXOn Puhdistuskiveä – katso video:

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

grillin pesu grillin puhdistus hoitotuote hoitotuotteet kodin pesu kodin puhdistus kodinhoito kodinhoitotuotteet nahkabalsami nahkan hoito Nahkan pesu nahkasohvan pesu Nahkasovan puhdistus OnXOn OnXOn Nahkabalsami OnXOn Sappisaippua OnXOn-tuotteet Perinteinen Puhdistuskivi pesu puhdistus puhdistusaineet sappisaippua

Julkaisuun liitetty yritys

Eettinen Luksus Oy on luonnon vihreydestä arvonsa ammentava perheyritys, joka maahantuo Suomeen ekologisia, eettisiä sekä esteettisiä kodinhoitotuotteita – kolme e-laatusanaa, joilla me tahdomme parantaa maailmaa.

eettinenluksus.fi

Lue lisää: Eettinen Luksus Oy