Näin stailaat henkarisi – uutta ilmettä vaatekaappiin

Yleinen
Henkareiden koristelu voi tehdä ihmeitä vaatekaapille. Materiaalia voit löytää karsittujen vaatteiden ja käyttämättömien asusteiden joukosta ja ompelulippaasta. Lue ohje!

Henkareiden koristelu voi tehdä ihmeitä vaatekaapille. Materiaalia voit löytää karsittujen vaatteiden ja käyttämättömien asusteiden joukosta ja ompelulippaasta. Lue ohje!

Henkarin koristeluun tarvitset: puuhenkareita, palloköynnöstä, nauhaa, paljetteja, helmiä, vanhoja asusteita, vetoketjuja ja nappeja.

– Yksi vinkki on tehdä vaatekaapille perusteellinen siivous henkareiden koristelun yhteydessä. Jos haluat luoda täysin uudenlaisen vaikutelman, voit myös maalata henkarit ennen koristelua, muotoilija ja blogisti Sofia Brolin kertoo.

Tee itse - stailatut henkarit

Stailaa henkarit ja anna uutta ilmettä vaatekaapille.

Stailaa henkari näin:

  • Aloita pohtimalla, miksi vaatekaapin siivous on tarpeen. Haluatko karsia pois vaatteita, vaihtaa sesonkia vai saada kaappiisi enemmän tilaa? Kaikki syyt ovat yhtä hyviä, mutta on hyvä idea selvittää siivouksen tarve ennen aloittamista.
  • Tee tilaa lajittelulle ja samanlaisten tyylien ripustamiselle vierekkäin. Käytä apuna esimerkiksi sänkyä, vaatekaapin ovia ja lattiaa.
  • Karsi pois vaatteet ja asusteet, jotka eivät enää sovi tai ovat rikki. Lahjoita ehjät vaatteet kirpputorille tai vaihda vaatteita kavereidesi kanssa. Rikkinäisiä vaatteita ja asusteita voit käyttää koristemateriaalina henkareihin.
  • Jäljelle jääneet vaatteet ja asusteet on helpoin lajitella värin perusteella. Jos kuulut niihin, joilla on paljon mustaa, laita mustien vaatteiden väliin jokin värikäs kappale.
  • Kokeile uusia yhdistelmiä ja tyylejä. Tämä on kätevintä, kun sinulla on lähelläsi peili sekä kengät ja asusteita, jotta näet uudet tyylit kokonaisuudessaan. Voit pyytää kaveriltasi apua erilaisten yhdistelmien luomiseen.
  • Mikään vaate ei näytä hyvältä ryppyisenä, joten pidä silitysrauta valmiina käydessäsi vaatekaappia läpi. Käytä silityslautaa apunasi lajitteluun ja laskostamiseen.
  • Pisteenä i:n päälle voit ripustaa vaatteet uusiin stailattuihin henkareihin, joiden avulla tylsinkin vaate voi tuoda väriä vaatekaappiin.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU
Tuunaa helposti henkarille uusi ilme.

Tuunaa helposti henkarille uusi ilme. Tarvikkeet löydät kierrätysmateriaaleista.

Lisää askarteluohjeita löydät PDF-liitetiedostona osoitteesta www.casco.fi/askartelu

Casco Express -pikaliima sopii erittäin hyvin erilaisten materiaalien, kuten muovin, metallin, puun, kankaiden, keramiikan, kartongin ja huovan liimaamiseen. Se ei valu ja sopii hyvin pystysuorien pintojen liimaamiseen. Kovettuu muutamassa sekunnissa. Liimaa koristeet henkariin levittämällä ohuelti Casco Express -liimaa yhdelle liimapinnalle. Liima kuivuu nopeasti, joten liimaa yksi koriste kerrallaan.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU