Näin tehtiin hybridilämmitysjärjestelmä uudiskohteeseen

Lämmitys
Hybridhome tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla vuodenajasta riippumatta. Tutustu uudenlaiseen lämmityksen kokonaisratkaisuun!

Hybridhome®-lämmitysjärjestelmä kattaa talouden lämmityksen, lämpimän käyttöveden tarpeet ja tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla eri vuodenaikoina. Hybridhome-järjestelmä muodostuu useista eri komponenteista, jotka on suunniteltu ja valmistettu yhteensopivaksi järjestelmäksi.

Lämmitysjärjestelmän keskipiste on hybridivaraaja, joka sijoitetaan tekniseen tilaan. Varaajaa voidaan lämmittää takalla, aurinkokeräimillä, ilma-vesilämpöpumpulla ja sähkövastuksella. Näin saadaan aina hyödynnettyä energiatehokkain lämmitysmuoto. Varaajasta lämpö jaetaan tasaisesti vesikiertoisen lämmitysverkon kautta.

Aurinkokeräimet, takka, lämpöpumppu -kaikki toimivat yhdessä


Vesikiertoinen takka leivinuunilla
.

Vesikiertoisessa lämmityksessä käytetään useimmiten lattialämmitystä tai patteriverkostoa. Kesällä ja aurinkoisella ilmalla saadaan aurinkokeräimistä ilmaista energiaa ja sähköä kuluu ainoastaan ohjaimen ja kiertovesipumpun käyttöön. Tämä energia riittää kattamaan kesäaikaan käyttöveden ja lämmityksen tarpeet.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kun lämmitystarve kasvaa, varaaja voidaan lämmittää takalla: muut lämmitysmuodot kontrolloivat lämpötilaa ja käynnistyvät ainoastaan tarvittaessa.

Hybridhome ja sen osat sopivat niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Näin tehtiin uudiskohteen hybridijärjestelmä

Järjestelmän toimitti Suomen LVIS-Tukku Oy.


Hybridhome® järjestelmä alkaa Multitherm-lattialämmitysputkiston sekä Vesitakan lämmönsiirto putkien asennuksesta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU


Aurinkokeräimet asennetaan etelänpuoleiselle katolle. Läpiviennit toteutetaan laadukkaasti.


Varaaja/varaajat saadaan sovitettua erikokoisiin teknisiin tiloihin.


Ilma-vesilämpöpumpun voi maisemoida taloon sopivaksi.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja: www.hybridhome.fi