”Haluamme olla mukana tekemässä jokaisesta pihasta ja puutarhasta viihtyisän. Siksi haluamme antaa kuluttajille tänä keväänä neuvoja siitä, miten nurmikkoa pitäisi hoitaa ja minkälainen ruohonleikkuri on oikea juuri omalle pihalle. Meillä on kilpailukykyinen valikoima ruohonleikkureita jokaiseen makuun, ja olemme hallitseva merkki silppuavien ruohonleikkureiden segmentissä. Silppuavat ruohonleikkurit hienontavat leikattavan ruohon pieneksi silpuksi, joka maatuu nopeasti nurmikon luonnolliseksi lannoitteeksi. Näin ruohonleikkuu säästää samalla aikaa, työtä, rahaa ja luontoa”,
kertoo Klippo-tuotteista vastaava tuotepäällikkö, Aimo Rantanen.
Joutsenmerkillä varustettuja ruohonleikkureita
 
Klippo panostaa merkittävästi ympäristöön ja kartuttaa ympäristöystävällisten ruohonleikkureiden valikoimaansa. Kattavaan valikoimaan kuuluu jo kahdeksan Joutsenmerkillä varustettua ruohonleikkuria pienen pihan työnnettävistä malleista suuremman tontin hoitoon tarkoitettuihin koneisiin. Klipon ruohonleikkurit ovat korkealaatuisia, niillä on pitkä käyttöikä ja erinomaisesta leikkaustuloksesta huolimatta ne kuormittavat ympäristöä minimaalisesti. Kaikissa Klipon ympäristömerkityissä ruohonleikkureissa on silppuava bioleikkuujärjestelmä.
 
Joutsenmerkityt ruohonleikkurit täyttävät valmistukseen, käyttöön sekä käytöstä poistettujen tuotteiden hävittämiseen liittyvät ympäristövaatimukset. Monille ihmisille ympäristö- ja terveydelliset seikat, kuten pakokaasupäästöjen, melun ja tärinän määrä ovat tärkeitä ruohonleikkurin valintaan vaikuttavia kriteereitä.
 
Lisätietoa: www.klippo.com
 
Klippo on osa maailmanlaajuista Husqvarna-konsernia. Husqvarna on maailman johtava ulkokäyttöön tarkoitettujen pienkoneiden valmistaja. Husqvarna valmistaa tuotteita rakennus- ja kiviteollisuudelle sekä metsien ja maisemanhoitotöihin niin ammatti- kuin kuluttajakäyttöönkin.
 
Tietoa Joutsenmerkistä:
Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Merkin käyttöä valvoo kunkin maan oma ympäristömerkintäorganisaatio. Suomessa tehtävää hoitaa SFS-Ympäristömerkintä, joka toimii Suomen Standardisoimisliiton eli SFS:n alaisuudessa. Joutsenmerkki takaa, että tuote on ympäristöystävällinen valinta. Merkin saaneita tahoja valvotaan mm. laboratoriotestien, todistusten ja tarkastuskäyntien avulla. Vihreää joutsen-symbolia myönnetään jo noin 60:lle eri tuoteryhmälle.