Nyt on paras aika hankkia ilma-vesilämpöpumppu!

Lämmitys

Vielä ehdit hyödyntää NIBE kevätkampanjan edut ja hankkia kotiisi ympäristöystävällisen ja helpon lämmityksen! Kampanja on käynnissä 30.6.2021 asti.

NIBE KEVÄTKAMPANJA – etähallintaa entistä kätevämmin

NIBE S -sarjan helppokäyttöiset ilma-vesilämmityskokonaisuudet sopivat mainiosti sekä uuteen kotiin että öljylämmityksen tilalle. Säästät rahaa ja luontoa. Järjestelmän automatiikka huolehtii lämmityksestä ja lämpimän käyttöveden tuotosta. Jos kuitenkin haluat seurata kokonaisuuden toimintaa, olemme tehneet lämmityksen valvonnan ja hallinnan sinulle helpoksi. Halutessasi voit kurkistaa järjestelmäsi toimintaan vaikka älypuhelimestasi myUplink-palvelun avulla. 

Kun hankit (tilaus ja toimitus kampanja-aikana) NIBE Polar tai Split Box ilma-vesilämpöpumppupaketin kampanja-aikana 15.3.-30.6.2021, saat kaupan päälle kätevään etähallintaan Samsung Galaxy Tab A7 10.4 LTE 32 GB tabletin nahkakotelossa, sekä myUplink Premium 3kk -arvosetelin! Edun arvo on yhteensä n. 350 €. Lue lisää kampanjasta sivuiltamme www.nibe.fi.

Tutustu samalla NIBE Rahoitus -tarjoukseen, joka on voimassa 30.6.2021 asti.

Paljonko voin säästää?

Kurkkaa helposta laskuristamme paljonko voit säästää vaihtamalla nykyisen lämmityksesi uuteen NIBE lämmitykseen.

Entä minkälaisia remontteja muut ovat tehneet? Olemme koonneet esimerkkivideoita ja tarinoita asiakkaidemme erilaisista lämmitysprojekteista ja ratkaisuista.

Mistä aloitan?

Lämpöpumppujärjestelmän saat helpoimmin ja pidemmän päälle taloudellisimmin tilaamalla toimituksen kokeneelta NIBE asennusliikkeeltä, joka hoitaa projektin alusta loppuun, käyttöopastuksineen, halutessasi Avaimet käteen –toimituksena. Lähimmän NIBE jälleenmyyjän löydät täältä. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, jolloin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

NIBE Energy Systems Oy, www.nibe.fi | info@nibe.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ilma-vesilämpöpumppu lämmitysremontti lämpöpumppu NIBE säästöt öljystä luopuminen

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.

Lue lisää: NIBE Energy Systems Oy