MAINOS

Odotettu uutuus vesipatteritalon lämmityksen hallintaan

Lämmitys

Vihdoin markkinoille on tullut etähallittava älytermostaatti, joka ei pelkästään pienennä lämmitysveden virtausta patterissa, vaan myös keskustelee lämpöpumpun kanssa optimoiden energiantuotantoa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Lämpöpumppu, joka ei jämähdä menneisyyteen

Yhä useammasta uudesta tai vanhemmasta suomalaiskodista löytyy NIBE S -sarjan maalämpöpumppu tai ilma-vesilämpöpumppukokonaisuus. Tuotteensa jo hankkineet voivat olla levollisin mielin – laite ei jämähdä menneisyyteen, vaan nettiin ja myUplink-palveluun liitettynä se pysyy päivitysten ansiosta kehityksessä mukana. Kun NIBE S -sarjan laitteen näytölle tulee ilmoitus, että uusi ohjelmistoversio on ladattavissa, riittää napin painallus ja laite on taas askeleen lähempänä tulevaisuutta. Nyt hankittu lämpöpumppu pystyy näin vastaamaan myös tulevaisuuden tarpeisiin ja mahdollisuuksiin.

Lisää mukavuutta ja hallittavuutta fiksuilla langattomilla lisätarvikkeilla

NIBE S -sarjan laitteisiin on saatavissa erilaisia lisätarvikkeita; pieniä langattomia antureita ja ohjausyksiköitä, jotka on todella helppo sijoittaa sopivaan paikkaan ja liittää lämpöpumppuun. Nyt uutuutena fiksujen lisätarvikkeiden valikoimaan on tullut vesipatterin älytermostaatti SRV10.

Langaton älytermostaatti keskustelee lämpöpumpun kanssa. Se mittaa huonelämpötilaa ja kun asetettu tavoitelämpötila on saavutettu, termostaatti paitsi vähentää lämmitysveden virtausta patterissa, niin myös kertoo lämpöpumpulle että lämmöntarve on pienentynyt. Tällöin lämpöpumppu voi optimoida omaa toimintaansa sisätilojen mukavuuden pysyessä huipussaan. Älytermostaatin välittämä lämpötila näkyy myös esim. älypuhelimessa myUplink-sovelluksessa ja sitä voi myös ohjata etänä myUplink Premium -tasolla. Ohjaus mahdollistaa eri huoneiden lämpötilojen säätämisen etänä. Koska vesipatterit reagoivat nopeasti, saavutetaan niiden avulla haluttu sisälämpötila nopeasti.

Fiksuja langattomia lisävarusteita löytyy myös sisäilman kosteuden ja/tai hiilidioksidipitoisuuden hallintaan, lämmityksen ohjaamiseen sekä etähallittava älypistorasia, joka toimii myös energiamittarina.

Muuttuvien tarpeiden mukaan muuntuva järjestelmä

Fiksun lämmitysjärjestelmän laajentaminen jälkikäteen aurinkopaneeleilla, ilmanvaihtokoneella tai viilennyksellä on helppoa. Koko järjestelmä toimii saumattomasti yhteen NIBE S -sarjan lämpöpumpun tai ilma-vesilämmitysjärjestelmän sisäyksikön automatiikasta. Etävalvonta onnistuu kätevästi myUplink -palvelun maksuttomalla perustasolla ja etähallinta tapahtuu Premium-tasolla pienestä vuotuisesta lisämaksusta. Lisää huolettomuutta tuo maksuton kuuden vuoden NIBETURVA, jonka saa rekisteröimällä uuden lämpöpumpun lisäturvan piiriin.

Voiko tämän helpompaa enää olla?

Lue lisää nibe.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ilma-vesilämpöpumppu langaton älytermostaatti lämmitysjärjestelmä lämpöpumppu maalämpöpumppu NIBE Energy Systems Oy älytermostaatti