MAINOS

Oikea tilinumero – nopeampi veronpalautus

Sisustus

Verovuoden 2013 veronpalautus maksetaan asiakkaiden pankkitileille 3.12.2014. Uuden tai muuttuneen tilinumeron voi ilmoittaa sähköisesti.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Jotta palautukset voidaan maksaa ajallaan, asiakkaiden tilinumeroiden tulee olla Verohallinnon tiedossa.

Tilinumeron ilmoituspalveluun (vero.fi/tilinumero) kirjaudutaan henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla. Tilinumeroa ei voi ilmoittaa palvelussa toisen henkilön puolesta. Tilinumeron voi ilmoittaa sähköisesti perjantaihin 21.11. klo 24 mennessä.

Asiakastiedoissa voi olla kerrallaan vain yksi tilinumero, johon veronpalautus maksetaan

Asiakkaan kannattaa tarkistaa, että Verohallinnon tiedossa oleva pankkitilinumero on oikea. Asiakastiedoissa voi olla kerrallaan vain yksi tilinumero.

Moni pikalainayritys on markkinoinut pikalainaa, jossa asiakas voi saada yritykseltä veronpalautuksensa suuruisen lainan etukäteen. Asiakas on tällöin ilmoittanut Verohallinnolle pikalainayrityksen tilinumeron ja veronpalautus maksetaan pikalainayrityksen tilille. Tilinumero täytyy muuttaa Verohallinnon asiakastietoihin, jos asiakas haluaa veronpalautuksen jatkossa omalle tililleen.

Verohallinto ei toimi yhteistyössä pikalainoja markkinoivien yritysten kanssa

Pikalainaa hakeva asiakas toimii aina omalla riskillään. Verotus on päättynyt lokakuun lopussa ja veronpalautuksen määrä on saattanut vielä muuttua. Veronpalautus voidaan myös kuitata tai ulosmitata, jos asiakkaalla on verovelkoja tai muuta ulosmitattavaa. Verohallinto ei toimi yhteistyössä pikalainayritysten kanssa.

Lisätietoa tilinumeron ilmoittamisesta: Tilinumeron ilmoittaminen

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

pikalaina veronpalautus verotus