Öljylämmittäjän unelmasyksy

Lämmitys

Kun öljylämmittäjänä vaihdat öljyn maalämpöön tai ilma-vesilämmitykseen, voit saada valtiolta 4000 € tukea kustannuksiisi. Tämän lisäksi on nyt tarjolla upeat NIBE syyskampanjaedut lämmityksen kätevään etähallintaan!  

NIBEllä on öljylämmittäjälle useita lämpöpumppuvaihtoehtoja, joilla lämmityksesi energiatehokkuus lisääntyy ja käyttö helpottuu.

Jos tontille voi porata energiakaivon lämmön keräämiseen, voidaan asennuttaa maalämpö, joka on Suomen oloissa tehokkain ja huolettomin lämmitys.  Myös ilma-vesilämmityskokonaisuudella voidaan hoitaa lämmitys ja käyttöveden lämmitys kokonaan, etenkin jos ei haluta tai voida porata energiakaivoa tontille. Nykyaikaiset invertteriohjatut  NIBE lämpöpumput säätävät automaattisesti tehoaan tarpeen mukaan. Lisäksi saat muut modernin järjestelmän mahdollisuudet: Aurinkosähkön hyödyntäminen, pörssisähköohjaus, viilennys ja järjestelmän etävalvonta.

NIBE syyskampanja

NIBE S -sarjan maalämpö- ja ilma-vesilämmityskokonaisuudet sopivat mainiosti öljylämmityksen tilalle.  Kun hankit (tilaus ja toimitus kampanja-aikana) NIBE S1255 maalämpöpumpun tai NIBE Polar tai Split Box ilma-vesilämpöpumppupaketin kampanja-aikana 17.8.-20.11.2020, saat kaupan päälle Samsung tabletin nahkakotelossa, sekä kätevään etähallintaan myUplink Premium -arvosetelin! Lue lisää kampanjasta täältä.

Hankalaa ja vaivalloista?

Ei suinkaan. Lämpöpumppujärjestelmän saa helpoimmin ja pidemmän päälle taloudellisimmin tilaamalla toimituksen kokeneelta NIBE asennusliikkeeltä, joka hoitaa projektin alusta loppuun, käyttöopastuksineen, halutessasi Avaimet käteen –toimituksena.

Olemme koonneet esimerkkivideoita asiakkaidemme erilaisista lämmityksen hankkimisprojekteista ja ratkaisuista. Kysy myös NIBE Rahoituksesta – kampanja-aikana tehtyihin rahoitussopimuksiin 6 kk ilman korkoja ja kuluja!

Lähimmän NIBE jälleenmyyjän löydät täältä.

Lisätietoja: www.nibe.fi | info@nibe.fi

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

ilma-vesilämpöpumppu maalämpö maalämpöpumppu NIBE Energy Systems Oy öljykattila öljylämmitys öljypoltin

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.nibe.fi

NIBE -konserni on Pohjoismaiden suurin lämmitysjärjestelmien toimittaja työllistäen noin 5000 henkilöä Euroopassa.

Konserniin kuuluu kolme liiketoiminta-yksikköä; NIBE Energy Systems, NIBE Element ja NIBE Brasvärme

NIBE Energy Systems Oy edustaa Suomessa NIBE-konsernin lämpöpumppuja ja lämminvesivaraajia tuotemerkeillään NIBE, Haato ja Metro. Toimistomme sijaisee Vantaan Koivuhaassa.

Lue lisää: NIBE Energy Systems Oy