MAINOS

Öljytäytteisen lämmittimen älykäs termostaatti säästää energiakuluissa

Lämmitys

Elektroninen termostaatti säätää nopeasti ja tehokkaasti huoneen lämpötilaa. Säästä jopa 20% energiakuluissa*. Kun voit ohjata sisälämpötilaa tarkasti, saat aina tarvitsemasi lämmön, tuhlaamatta energiaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vanhojen sähkölämmittimien tilalle voi hankkia energiatehokkaan lämmitysratkaisun ilman että asennetaan vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Nykypäivän matalaenergiarakennuksissa lämmöntarve per neliömetri on vähentynyt huomattavasti. Tärkein tekijä energiansäästöön on siis nopea reagointikyky.

LVI:n öljytäytteiset sähkölämmittimet, joissa on elektroninen termostaatti, reagoivat nopeasti lämpötilan muutoksiin ja niillä on pieni terminen massa, mikä tekee niistä ihanteellisia hyödyntämään ns. vapaita lämmönlähteitä kuten auringonpaistetta tai takkalämpöä. Jos esimerkiksi aurinko paistaa sisään tai takka alkaa lämmittää huonetta, termostaatti katkaisee lämmityksen, kunnes huoneenlämpötila laskee asetettua alemmas. Öljytäytteiset lämmittimet reagoivat nopeasti, kun huoneeseen tulee ihmisiä tai sähkölaitteita käynnistetään. Ilmainen lämpö hyödynnetään tehokkaasti. Jos ulkolämpötila viilenee nopeasti, ne lämpiävät pian. Voit myös ohjelmoida lämpötilan koko vuorokauden ajaksi keskusyksikön avulla, jotta säästät lämmityskuluissa vielä enemmän.

Lämmittimissä käytetään ympäristöystävällistä kasviöljyä, joten ne lämmittävät pehmeän mukavasti. Lämmittimet ovat energiatehokkaita ja lämmönsäätö on tarkka, joten niissä ei synny hukkalämpöä.

Lisätietoa Rettig Lämpö Oy, www.lviprodukter.fi.

* Verrattuna sähkölämmittimiin joissa on bi-metallitermostaatti, perustuu teknisen yksikön testeihin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lämmitin lämmittää lämmitys patteri termostaatti