Oma rantatontti tarjoaa rauhaa ja harrastusmahdollisuuksia

Mökki

Suomalaiset arvostava mökkeilyssään oma rauhaa, ja tuhansien järvien keskellä on luontevaa, että omaan rauhaan liittyy myös oma ranta. Suomen parhaat rantatontit ovat kaikkien ulottuvilla.

Addu-teksti

Suomalaiset ovat mökkikansaa: maassamme on lähes puoli miljoonaa vapaa-ajankotia, joita käyttää säännöllisesti liki kaksi miljoonaa suomalaista. Irtiotot arjesta, rentoutuminen ja kiireettömät hetket tutussa ja turvallisessa ympäristössä ovat asioita, joita suomalaiset arvostavat mökkeilyssään – omaa rauhaa ja yksityisyyttä unohtamatta.

Rauhaan ja rentoutumiseen liittyy useimmilla oma ranta. Oma ranta ja sen ympäristö luovat puitteet paitsi kiireettömälle joutenololle myös monipuolisille harrastuksille aina vesiurheilusta kalastukseen. Siksi yhä useampi suomalainen löytää paikkansa juuri omalta rannalta.

Ilomantsi_Virtoinvaara

Suomen parhaat rantatontit

Kun haussa on unelmien rantatontti, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppojen kaikissa vaiheissa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajantontteja niin suurten järvien veneilyreittien varrelta kuin rauhallisten metsäjärvien rannoilta ja saarista. Tontit sijaitsevat Suomen kauneimmissa maisemissa, Järvi-Suomesta aina eteläiseen Lappiin asti.

UPM Bonvestan tontille saa varmasti rakentaa: tontit ovat vahvistetussa ranta-asemakaavassa tai yleiskaavassa olevia rakennuspaikkoja, ja tonteille voi rakentaa heti tai pikkuhiljaa vuosien varrella, rakennusoikeus tontilla säilyy. Valtaosassa UPM Bonvestan rantatonteista on tie valmiina, joten tien suunnittelusta ja rakentamisesta ei tarvitse itse huolehtia. Tarjolla on myös tontteja, joilla sähköliittymäsopimus on jo valmiina, joten rakentamisen aloittaminen on vaivatonta.

Rantatontin ostajana et jää yksin kaupanteon jälkeenkään. Saat yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka toimia kiinteistönmuodostuksen, varainsiirtoveron ja lainhuudon osalta. Lisäksi neuvontaa on tarjolla rakennuslupaa koskevissa kysymyksissä.

UPM_Bonvesta_ranta_haave2_2016

Oma rantatontti on turvallinen ostos

Tilastojen mukaan omat rantatontit ovat olleet erittäin vakaa ja turvallinen sijoitusmuoto: ne ovat vuosien saatossa kasvattaneet arvoaan tasaisesti. Oma rantatontti joustaa tilanteesi mukaan, sillä jos et halua sitoa pääomaasi rakentamiseen tai rakennuksiin juuri nyt, voit rakentaa myöhemminkin. Oma ranta tuo iloa myös jälkipolville.

Kaikkia sijoituksia ei voi mitata rahassa. Sijoittaminen hyvinvointiin ja yhdessäoloon on ehkäpä tärkein sijoitus, jonka voit tehdä. Kukapa ei nauttisi kauniista maisemasta perheen tai hyvien ystävien kera!

UPM_Bonvesta_ranta_haave3_2016

Mökkiunelma lähelläsi – seuraa UPM Bonvestan Mökkitietä

Unelmoitko omasta mökistä, omalla rannalla? Tule nyt seuraamaan UPM Bonvestan Mökkitie-kampanjaa, jossa esitellään sinulle vaivaton tie mökkiunelman toteutukseen. Lisäksi kampanjan aikana pääset tutustumaan moneen eri mukaansa tempaavaan tapaan viettää kallisarvoista vapaa-aikaa mökillä.

Mökkitieltä löydät parhaat kesäjuhla-, ravustus- ja ruoanlaittovinkit. Lähiruokaa löytyy myös mökin takapihalta sekä tietenkin sitä rantakalaa omalta mökkijärveltä. Saunominen meille suomalaisille on myös se yksi tutuimmista tavoista rentoutua – siihenkin annetaan uusimmat vinkit.

Seuraa Mökkitie-kampanjaa ja osallistu kilpailuun, jossa arvotaan 30 000 €:n arvoinen palkinto. Arvonnassa voit voittaa 20 000 €:n lahjakortin UPM Bonvestan rantatontin ostoon ja 10 000 €:n lahjakortin Salvoksen mökki- tai saunarakennuksen hankintaan!

Kilpailu ja Mökkitie-kampanja on käynnissä 15.4.–31.8.2016. Osallistu ja seuraa kampanjaa osoitteessa mökkitie.bonvesta.fi

UPM_Bonvesta_veneily_jarvi_2016

Valmismökki omalla rantatontilla

UPM Bonvesta etsii teille sopivan rantatontin ja suunnittelee mieleisenne kesämökin. Kokonaishinta projektista annetaan jo suunnitteluvaiheessa, joten päätös on helppo tehdä. Ennalta sovittua muuttopäivää odotellessa voitte keskittyä harrastuksiin ja perhe-elämään. Mökkiunelman toteuttaminen ei koskaan aikaisemmin ole ollut näin helppoa! Lue lisää täältä >

UPM_Bonvesta_jarvi_ihmisetjaelaimet_2016

Rahoitusmahdollisuus unelmasi toteuttamiseen

Mikäli tarvitset rahoitusta unelmasi toteuttamiseen, voit kääntyä Nordean puoleen ja selvittää, millainen rahoitusratkaisu voisi olla mahdollista juuri sinulle. Nordea tuntee UPM Bonvestan tontti- ja Salvoksen mökkikonseptit sekä heidän uuden tontti + mökki -yhteistyömallinsa. Nordea selvittää kanssasi, voisitko saada luottoa ja millainen luotto voisi olla. Lisätietoja Nordean rahoitusmahdollisuudesta löydät täältä >

UPM Bonvesta – Suomen parhaat rantatontit  www.bonvesta.fi


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

järvenranta järvi kesämökki mökki ranta rantatontti tontti

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.bonvesta.fi/web/page-etusivu

Tontti- ja metsätilakaupan osaavin asiantuntija Kun etsit omaa palaasi kauneinta kotimaata, kannattaa turvautua kokeneen ammattilaisen apuun. UPM Bonvesta on turvallinen kumppani, johon voit luottaa kaikissa kaupanteon vaiheissa. UPM Bonvestan tarjonnasta löydät monipuolisen valikoiman tontteja suurten ja pienten vesistöjen rannoilta ja saarista, Järvi-Suomesta aina Kainuuseen ja Kuusamoon asti. Bonvesta -tonteille menee aina tie perille ja rakentaa saa varmasti, valikoimassamme on myös sähköistettyjä tontteja. UPM Bonvestan tarjontaan kuuluvat myös monenkokoiset metsätilat eri puolella Suomea. UPM Bonvesta -metsätilat ovat olleet kymmeniä vuosia UPM:n metsäammattilaisten hoidossa ja tilojen metsänhoidollinen ja puuntuotannollinen tila on hyvä. Metsätiloilla on voimassa oleva ajantasainen metsäsuunnitelma, jonka pohjalta metsätilan hakkuu- ja hoitotöitä on hyvä suunnitella.  

Lue lisää: UPM Bonvesta