MAINOS

Oma rantatontti tarjoaa rauhaa ja harrastusmahdollisuuksia

Mökki

Suomalaiset arvostava mökkeilyssään oma rauhaa, ja tuhansien järvien keskellä on luontevaa, että omaan rauhaan liittyy myös oma ranta. Suomen parhaat rantatontit ovat kaikkien ulottuvilla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Suomalaiset ovat mökkikansaa: maassamme on lähes puoli miljoonaa vapaa-ajankotia, joita käyttää säännöllisesti liki kaksi miljoonaa suomalaista. Irtiotot arjesta, rentoutuminen ja kiireettömät hetket tutussa ja turvallisessa ympäristössä ovat asioita, joita suomalaiset arvostavat mökkeilyssään – omaa rauhaa ja yksityisyyttä unohtamatta.

Rauhaan ja rentoutumiseen liittyy useimmilla oma ranta. Oma ranta ja sen ympäristö luovat puitteet paitsi kiireettömälle joutenololle myös monipuolisille harrastuksille aina vesiurheilusta kalastukseen. Siksi yhä useampi suomalainen löytää paikkansa juuri omalta rannalta.

Ilomantsi_Virtoinvaara

Suomen parhaat rantatontit

Kun haussa on unelmien rantatontti, UPM Bonvesta on kumppani, johon voit luottaa tonttikauppojen kaikissa vaiheissa. Yritys tarjoaa laajan valikoiman vapaa-ajantontteja niin suurten järvien veneilyreittien varrelta kuin rauhallisten metsäjärvien rannoilta ja saarista. Tontit sijaitsevat Suomen kauneimmissa maisemissa, Järvi-Suomesta aina eteläiseen Lappiin asti.

Tontille saa varmasti rakentaa: tontit ovat vahvistetussa ranta-asemakaavassa tai yleiskaavassa olevia rakennuspaikkoja, ja tonteille voi rakentaa heti tai pikkuhiljaa vuosien varrella, rakennusoikeus tontilla säilyy. Valtaosassa rantatonteista on tie valmiina, joten tien suunnittelusta ja rakentamisesta ei tarvitse itse huolehtia. Tarjolla on myös tontteja, joilla sähköliittymäsopimus on jo valmiina, joten rakentamisen aloittaminen on vaivatonta.

Rantatontin ostajana et jää yksin kaupanteon jälkeenkään. Saat yksityiskohtaiset ohjeet, kuinka toimia kiinteistönmuodostuksen, varainsiirtoveron ja lainhuudon osalta. Lisäksi neuvontaa on tarjolla rakennuslupaa koskevissa kysymyksissä.

UPM_Bonvesta_ranta_haave2_2016

Oma rantatontti on turvallinen ostos

Tilastojen mukaan omat rantatontit ovat olleet erittäin vakaa ja turvallinen sijoitusmuoto: ne ovat vuosien saatossa kasvattaneet arvoaan tasaisesti. Oma rantatontti joustaa tilanteesi mukaan, sillä jos et halua sitoa pääomaasi rakentamiseen tai rakennuksiin juuri nyt, voit rakentaa myöhemminkin. Oma ranta tuo iloa myös jälkipolville.

Kaikkia sijoituksia ei voi mitata rahassa. Sijoittaminen hyvinvointiin ja yhdessäoloon on ehkäpä tärkein sijoitus, jonka voit tehdä. Kukapa ei nauttisi kauniista maisemasta perheen tai hyvien ystävien kera!

UPM_Bonvesta_ranta_haave3_2016

UPM_Bonvesta_veneily_jarvi_2016

Valmismökki omalla rantatontilla

UPM Bonvesta etsii teille sopivan rantatontin ja suunnittelee mieleisenne kesämökin. Kokonaishinta projektista annetaan jo suunnitteluvaiheessa, joten päätös on helppo tehdä. Ennalta sovittua muuttopäivää odotellessa voitte keskittyä harrastuksiin ja perhe-elämään. Mökkiunelman toteuttaminen ei koskaan aikaisemmin ole ollut näin helppoa!

UPM_Bonvesta_jarvi_ihmisetjaelaimet_2016

Rahoitusmahdollisuus unelmasi toteuttamiseen

Mikäli tarvitset rahoitusta unelmasi toteuttamiseen, voit kääntyä Nordean puoleen ja selvittää, millainen rahoitusratkaisu voisi olla mahdollista juuri sinulle. Nordea tuntee UPM Bonvestan tontti- ja Salvoksen mökkikonseptit sekä heidän uuden tontti + mökki -yhteistyömallinsa. Nordea selvittää kanssasi, voisitko saada luottoa ja millainen luotto voisi olla.

UPM Bonvesta – Suomen parhaat rantatontit

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

järvenranta järvi kesämökki mökki ranta rantatontti tontti


Lisää samasta aiheesta